YRITYSASIAKKAIDEN LISÄTUOTTEET

Erotu joukosta

Tee vaikutus tuomalla yrityksesi ilme kirkkaasti näkyviin ilmoitussivuille laadukkaiden valokuvien kera.

Kohdesivu brändivärilläsi

Lisää väriä ilmoituksiisi ja kerrot asunnonostajille silmänräpäyksessä, mikä yritys asuntoa on myymässä. Samalla erotut paremmin kilpailijoistasi ja herätät luottamusta tukemalla brändisi tunnettavuutta.

Kuuluu Superpakettiin
Ostettavissa lisätuotteena Tehopakettiin

30–600 € / kk / ketju

Huom. Hinta per toimipiste on 30 €/kk, maksimilaskutus 600 €/kk/ketju.

Omat mainokset kohdesivulla

Lisäämällä ketjusi oman mainoksen ilmoitussivuille voit helposti kerätä liidejä tai ohjata kiinnostuneita asunnonetsijöitä esimerkiksi omaan verkkopalveluusi. Samalla luonnollisesti teet brändiäsi tunnetummaksi. Kohdesivun mainospaikkoja on kaksi; sivun oikeassa laidassa oleva pystysuuntainen banneri sekä sivun alalaidassa oleva banneri, johon voit valita joko paraatin tai panoraaman.

Kuuluu Superpakettiin
Ostettavissa lisätuotteena Tehopakettiin

100–2000 € / kk / ketju

Huom. Hinta per toimipiste on 100 €/kk, maksimilaskutus 2000 €/kk/ketju. Aineistojen vaihto max 4 kertaa/vuosi. Ylimääräiset vaihdot 150 €/kerta.

Ammattilaisen ottamat valokuvat

Laadukkaat kuvat herättävät tutkitusti asunnonetsijöiden mielenkiinnon ja nopeuttavat kaupantekoa. Oikotien kautta voit tilata kokeneen, asuntokuvaukseen erikoistuneen valokuvaajan ikuistamaan myytävän kodin parhaat puolet.

Ei sisälly tuotepaketteihin
Ota yhteyttä

Kiinnitä ostajien huomio tehokkaammin lisätuotteiden avulla

Kun haluat varmistaa, että kohteesi ja yrityksesi nousevat loistokkaasti esiin niin hakutuloksissa kuin kohdesivuillakin, kaipaat enemmän suoria liidejä, tarvitset tietoa asuntomarkkinoista tai haluat tavoittaa asunnonostosta kiinnostuneet suomalaiset, tutustu Oikotien lisätuotteisiin. Lisätuotteet sopivat niin välitystoimistoille, rakennusliikkeille kuin esimerkiksi pankeillekin ja ne ovat yhdistettävissä kaikkiin ilmoituspaketteihin tai ostettavissa erikseen.