YRITYSASIAKKAIDEN LISÄTUOTTEET

Saavuta yhteistyöllä

Palvelullinen bannerimainos ilmoitussivulla näkyy relevantille yleisölle ja kerryttää tehokkaasti liidejä.

Pankkien lainalaskurit

Asunnonetsijän yleisin tarve on asuntolaina. Kohdesivulla näkyvä lainalaskuri vastaa tarpeeseen mahdollistamalla pikaisten laskelmien tekemisen, ja se onkin erinomainen keino kerätä potentiaalisten lainanhakijoiden yhteystietoja.

Ei sisälly tuotepaketteihin

Laajakaista-näkyvyys

Varmista, että uusi asukas on tietoinen asuntoonsa saatavilla olevista palveluista. Osoitteen perusteella kohdennettavassa ılmoitussivun mainospaikassa tuot tehokkaasti esiin esimerkiksi laajakaistaratkaisuja.

Ei sisälly tuotepaketteihin

Idea yhteistyöstä?

Onko sinulla idea palvelullisesta nostosta, joka näkyisi Oikotien kohdesivuilla? Kehitämme mielellämme uusia, interaktiivisia mainosmuotoja, joista on hyötyä sekä asunnonetsijöille että mainostajille. Ota yhteyttä ja keskustellaan tarkemmin!

Kiinnitä ostajien huomio tehokkaammin lisätuotteiden avulla

Kun haluat varmistaa, että kohteesi ja yrityksesi nousevat loistokkaasti esiin niin hakutuloksissa kuin kohdesivuillakin, kaipaat enemmän suoria liidejä, tarvitset tietoa asuntomarkkinoista tai haluat tavoittaa asunnonostosta kiinnostuneet suomalaiset, tutustu Oikotien lisätuotteisiin. Lisätuotteet sopivat niin välitystoimistoille, rakennusliikkeille kuin esimerkiksi pankeillekin ja ne ovat yhdistettävissä kaikkiin ilmoituspaketteihin tai ostettavissa erikseen.