YRITYSASIAKKAIDEN LISÄTUOTTEET

Tavoita kohdennetusti

Löydä Oikotien valtavasta kävijämäärästä juuri sinun yrityksellesi potentiaalisimmat asiakkaat – kaikilla laitteilla.

Paraati, cross-screen

Kun haluat herättää huomiota, tarvitset näyttävimmän mainospaikan. Parhaalla paikalla, selainikkunan yläreunassa kaikilla laitteilla näkyvän paraatipaikan mainoksen voit kohdentaa tarkasti oikealle asiakasryhmälle esimerkiksi pinta-alan, kuntoluokan tai alueen perusteella, joten tavoitat halutessasi niin remonttireiskat kuin ensikotia etsivät sinkutkin.

Ei sisälly tuotepaketteihin

Listabanneri, cross-screen

Hakutulosten joukossa näkyvä listabanneri on kustannustehokas keino tavoittaa asunnonetsijät. Bannerin näkyvyys on monipuolisesti kohdennettavissa haluamiesi kriteerien mukaisesti.

Ei sisälly tuotepaketteihin

Laadukkaat datasegmentit

Kun haluat tavoittaa kaikkein aktiivisimmat, ostopäätöksen äärellä olevat asunnonetsijät, autamme sinua löytämään juuri oikean porukan. Meillä on monia laadukkaita datasegmenttejä, joilla tavoitat tehokkaasti potentiaaliset asiakkaat. Kysy lisää!

Ei sisälly tuotepaketteihin

Kohdeparaati

Välittäjän kohteet voidaan tuoda Oikotieltä desktop- ja mobiilibannereihin näkyviin. Kohteet nousevat bannereihin valittujen kriteerien mukaan niin, että mainoksissa näkyvät esimerkiksi vain valittuun toimistoon, alueeseen ja hintaan sopivat kohteet. Bannerit voidaan kohdistaa käyttäjille sen mukaan mitä aluetta käyttäjä hakee Oikotiellä, tai suoraan geo-kohdennettuna.

Ei sisälly tuotepaketteihin

Kiinnitä ostajien huomio tehokkaammin lisätuotteiden avulla

Kun haluat varmistaa, että kohteesi ja yrityksesi nousevat loistokkaasti esiin niin hakutuloksissa kuin kohdesivuillakin, kaipaat enemmän suoria liidejä, tarvitset tietoa asuntomarkkinoista tai haluat tavoittaa asunnonostosta kiinnostuneet suomalaiset, tutustu Oikotien lisätuotteisiin. Lisätuotteet sopivat niin välitystoimistoille, rakennusliikkeille kuin esimerkiksi pankeillekin ja ne ovat yhdistettävissä kaikkiin ilmoituspaketteihin tai ostettavissa erikseen.