Myyntihinta
250 000 €
Pinta-ala
734 m²
Kerros
1
Rakennusvuosi
1965
Toimitilan tyyppi
Liiketila
Kaupunginosa
Kukonkoivu
Kaupunki
Hollola

Monien mahdollisuuksien paikka Kukonlinnan liikekiinteistö, myytävänä! Moni tuntee kohteen legendaarisena Kukonkoivun Essona tai ST-1 huoltoasemana Tampereentien varressa Hollolassa.

Kukonlinna on saanut aivan uuden ilmeen. Se avattiin uudelleen 2021 saneerattuna. Nyt bensanmyynnin loputtua on tarjolla autoilijoille 4 suurjännite- ja normi latauspistettä, hyvää ruokaa, kahvia ja Veikkauksen piste. Toiminta on virkeää ja avarat suuret asiakastilat jo hyvässä käytössä. Tutustu, facebook.com/kukonlinnaoy.

Loistava sijainti ja sijainnin toimivuus pitkän ajosuoran kohdalla loivan mäen päällä. Iso tontti 1,8ha (josta osa tien toisella puolella) ja asfaltoitu suuri ympäriajettava piha varustettuna kahdella tieliittymällä.

Bensan myynnin loputtua tankit ja mittarit on poistettu asianmukaisesti ammattitaidolla. Maasta otettujen maaperätutkimusten mukaan kaikki on kunnossa. Rakennustekninen tutkimus/Kuntotarkastus on tehty ja sen jälkeen kohde on saneerattu. Asbestitutkimus tehty. Radontutkimuksen tulos uudistusten jälkeen on normaali.

Liikekiinteistön LISÄKSI ollaan valmiita myymään myös Kukonlinna Oy:n yritystoiminta.

LISÄKSI myydään viereisellä tontilla oleva omakotitalokiinteistö MH 79.000 euroa.

Huoltoaseman henkilökunta ei anna kohteen myyntitietoja.

Soita ja sovi henkilökohtainen esittely! Tiedustelut ja esittelyt:

Sirpa Kauhanen 044 071 2589, myös whatsapp sirpa.kauhanen@remax.fi

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Kukonkoivu
Kohdenumero
21318434
Kerros
1 / 1
Toimitilan tyyppi
Liiketila
Tilan pinta-ala
734 m²
Tontin pinta-ala
1,80 ha
Kokonaispinta-ala
734 m²
Kunto
Hyvä
Kunnon lisätiedot
Vanha puoli on rakennettu 1965. Ensimmäinen laajennus oli 1978 ja kokonaan se remontoitiin laajennuksen yhteydessä 1988. Käyttövedet muoviputkilla, viemärit muovia, paitsi vanhan puolen päälinja valurautaa. Öljysäiliöt 32m3, maan alla. Kaksikerros terässäiliöt välitilavalvonnalla. Radonmittaustulos 2021, on viitearvojen alapuolella.
Lisätietoa vapautumisesta
sopimuksen mukaan
Keittiön varusteet
Keittiöpuolta saneerattu 2020-2021, katso kohdasta Tehdyt remontit. Keittiöremontissa 2017 uusittiin lattiat ja kaikki työtasot, monitoiminen uusi ja tiskikone. Lisäksi keittiössä on kylmiö kaikille elintarvikkeille erikseen (5kpl) ja 2 isoa pakastinhuonetta.
Tehdyt remontit
HUONEISTOSSA: 2020-2021 tehty kattavasti asennuksia/remontteja: TEKNISIÄ KORJAUKSIA/UUSIMISIA: Pannuhuoneen lämmönohjauslaitteita uusittu. Lisätty 3 ilmalämpöpumppua. Kattopinnoite uusittu noin 300m2 osalta. Samalla tehty kaiteiden ja peltien huoltomaalausta, kattopeltien tippapeltien huoltomaalaus, räystäskourujen puhdistukset ja korjaukset. Ulkovalopylväiden huoltomaalaus, ulkoterassin huoltomaalaus, ulko-ovien huoltomaalaus. Ulkokatoksen reunaan uusittu mainosvalo, huoltomaalattu ja korokkeet pinnoitettu uusilla alumiiniturkkilevyillä. Asennettu mainosvalotaulu rakennuksen seinään ja ajoliittymiin. Ulko-ovien lukot uusittu määräyksien mukaiseksi sekä uusittu kulunvalvonta. Pihaan asennettu 4 auton normi- ja suurjännitelatauspistettä. KEITTIÖ: LVI-putkia uusittu, lisätty sulkuja, uusittu viemäriputkistoja ja hanoja pesulinjastoon ja ruoanlaittolaitteistoihin. Uunin korjaus ja laitteiston ohjelmiston päivitys. Kylmäkoneiden korjauksia, kylmiöiden sisustat käyty läpi, liimat, maalaukset ja kahvat hoidettu. KAHVIO ja HUOLTAMON PUOLI: LVI- ja IV-kanavien koteloinnin rakennekorjaus ja pinnoitus. Tehty radonpoistoputkistoon tarvittava lisäys. Asennettu uusi noin 15m pitkä baari- ja ruokalinjasto, johon pystyy tarvittaessa uusimaan pintamateriaalin tiskiä purkamatta. Linjaston lvi-,sähkö ja datalinjat uusittu ja kassakoneiden tietolinjat huollettu. Asennettu uudet vitriinit 2021 ja uusittu kaakao, kahvi ja vesipiste. Seiniä, tolppia ja ulko-ovia huoltomaalattu, uusittu valaistusta. Huoltamon puoleiselle tiskille lisätty veikkauspiste. ASIAKAS-WC:t: Naisten wc:n lavuaarin viemäriputkia uusittu ja maalattu. Miesten wc:n 1 wc-istuin uusittu ja asennettu uudet pisuaarit, Patterinputki uusittu ja maalattu. Inva-wc:n lavuaari ja hana on uusi sensoritunnisteinen. SOSIAALITILAT: -Sosiaalitilojen käytävällä uusittu pintoja ja maalattu, pukuhuoneiden väliovia uusittu. -Miesten pukuhuone saneerattiin vesivahingon vuoksi. Poistettiin vahingoittuneet rakenteet ja lattiat. Uusittu seinäpinnat, lattiavalu, sisäkatto ja tältä osin viemäröintiä ja käyttövesiputket. Asennettiin vesieristys, laatoitus, lavuaari, hana, wc-istuin, valaistus ja osa pistorasioita. -Naisten pukuhuoneen käyttövesiputket uusittiin, wc ja pukuhuone maalattiin ja lisättiin sähköpatteri, hankittiin isompi sähköpatteri ja uusittiin lavuaari ja hana. AIEMMIN TEHDYT REMONTIT/UUDISUTKSET: -Öljysäiliön tarkastus 2020. -Polttoainesäiliöt, tankkauspisteiden laitteistot, letkut ja muut tankkaukseen liittyvät rakenteet ja laitteistot sekä maa-aines poistettiin 11/2019. -IV-koneiden digitaalinen ohjausyksikkö uusittu 2019. -Öljypoltin uusittu 2019. -Kylmäkalusteiden keskuskoneet uusittu 2017. -Keittiö uusittu laitteineen ja kylmäkoneineen 2017. -10-vuotis sähkötarkastus tehty
Asumistyyppi
Omistus
Lisätiedot
Kiinteistön LISÄKSI on valmius myydä myös yritys Kukonlinna Oy.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
98-409-4-74

Hinta

Myyntihinta
250 000 €

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Muut maksut: Lämmitykseen kevyt polttoöljy n. 20 000I/vuosi. Sähkön kulutus nykyisessä huoltoasema muodossa on ollut noin 2000€/kk.
Kiinteistövero
1315€ €/v

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Tilan nimi
TEILINHUOLTOASEMA
Rakennuksen tyyppi
Liiketila
Rakennusvuosi
1965
Kerroksia
1
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
puu, tiili
Kattomateriaali
Huopakatto
Kattotyyppi
Tasakatto/pulpettikatto
Energialuokka
Kohteelle ei lain mukaan tarvita energiatodistusta.
Energiatodistus
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tontin koko
1,80 ha
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Alueella ei ole voimassa asemakaavaa, eikä yksityiskohtaista yleiskaavaa, ainoastaan koko kunnan strateginen yleiskaava. Kunnan v. 2017 voimaan tulleessa strategisessa yleiskaavassa kohde sijoittuu alueelle ”maaseutuelinkeinot ja asuminen”. V. 2021 hyväksymiskäsittelyssä olleessa strategisessa yleiskaavassa kohde sijoittuu alueelle ”maaseutuelinkeinot”. Huoltoasemakiinteistöllä toiminnassa ja rakentamisessa on huomioitava mm. sijainti pohjavesialueella, valtatien meluvaikutus ja maantielain mukainen suoja-alue.
Kaavatilanne
Yleiskaava
Lisätietoa rakennusoikeudesta
Kiinteistöistä ei voida muodostaa lohkomalla lisää uusia rakennuspaikkoja. Kiinteistön käyttö- ja rakentamismahdollisuudet perustuvat nykyisiin rakennuksiin ja niille hyväksyttyihin käyttötarkoituksiin. Jos alueelle esitettäisiin uusia rakennuspaikkoja tai olennaisesti muuttuvia käyttötarkoituksia, tulisi asia ratkaista kaavalla, eikä yksittäisinä lupina, jotta eri maankäyttötarpeiden yhteensovittaminen voitaisiin tutkia riittävässä laajuudessa (huomioitavana esim. maa-ainesten ottotoiminta, valtatien meluvaikutukset, yms.). Kohde sijaitsee pohjavesialueella ja pohjaveden muodostumisalueella. -Nykyisten rakennusten käyttö, korjaaminen ja vähäinen laajentaminen on mahdollista.
Rasitteet ja oikeudet
Sähköisiä panttikirjoja 14 kpl / 798798,66€
Kuntotutkimus
2019 Rakennustekninen selvitys/kuntotarkastus tehtiin 17.3.2020/ Suomen Rakennsuasiantuntijat (raportti saatavissa). Polttoainesäiliöiden ja tankkauslaitteistojen poisto- ja maa-ainesten tutkimustulosraportti 5.12.2019 / Insinööritoimisto Gradientti (raportti saatavissa).
Lämmitys
öljy, Ilmalämpöpumppu

Tekniset tiedot

Viemäröinti
kunnan

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Sirpa Kauhanen
Kiinteistönvälittäjä LKV
Puh: 044 071 2589
Viipurintie 2, 15150 LAHTI
Sirpa Kauhanen
Kiinteistönvälittäjä LKV
Sirpa Kauhanen
Kiinteistönvälittäjä LKV
Puh: 044 071 2589

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.