117 000 €95 m² - 589 m²

Ahertajankuja 5, Nummenkylä, JärvenpääUUSIA TILOJA VALMISTUMASSA!!!

Velaton hinta
117 000 €
Pinta-ala
95 m² - 589 m²
Toimitilan tyyppi
Varastotila
Kaupunginosa
Nummenkylä
Kaupunki
Järvenpää

ENNAKKOMARKKINOINNISSA UUSIA HALLITILOJA JÄRVENPÄÄSSÄ!!!

Pian aletaan rakentaa varastotiloja Järvenpäähän Nummenkylän teollisuusalueelle! Nummenkylän teollisuusalue on erinomainen sijainti. Matkaa sinne on vain 3km Lahdenväylän liittymästä ja noin 5km Järvenpään keskustasta.

Tiloissa on isot nosto-ovet (K4.2mxL4.2m) käyntiovilla, lattiakaivo hiekan ja öljyn erotuksella, wc- ja vesipistevaraukset. Hallitiloissa on sähkölämmitys ilmalämpöpumpuilla. Tilakohtaiset sähkö- ja vesimittaukset.

Edullinen Järvenpään kaupungin vuokratontti. Vuosivuokra koko tontista on noin 1200€. Tontti on mahdollista lunastaa hintaan noin 38€ per hallineliö, eli koko tontin hinta on noin 22’000€. Tontin kokonaispinta-ala on 1250m². Asfaltoitu piha-alue. Hallialueella kameravalvonta.

TÄSTÄ LINKISTÄ TILOJEN VARAUSTILANNE JA TARKEMMAT PINTA-ALA TIEDOT: https://www.toimitilaa.fi/property/ahertajankuja-5-myydaan-hallitiloja-nummenkyla-jarvenpaa/

Ilmoituksen hinnat ovat velattomia myyntihintoja. Kohteeseen tulee yhtiölaina, jonka osuus on noin 50% velattomista myyntihinnoista ja näin ollen myyntihinnat ovat noin puolet velattomista hinnoista. Yhtiölainaosuuden voi maksaa pois kaupantekotilaisuudessa tai lyhentää sitä rahoitusvastikkeella. Yhtiölainaosuus on arvio, joka tarkistetaan kaupantekohetkellä.

Tilat ovat arvonlisäverovapaita, eli tilat soveltuvat myös yksityishenkilöiden käyttöön. Tilat voidaan myydä myös arvonlisäverolliseen käyttöön esimerkiksi yrityksille. Mikäli tila ostetaan yrityskäyttöön, on ostajan mahdollista saada arvonlisäveropalautusta ostohinnasta noin 100-150€/m².

Myyjä pidättää oikeuden tarkistaa tilakokoja, hintoja, valmistumisajankohtaa sekä varustelua rakentamisen edetessä. Alustava varaus ei sido myyjää eikä ostajaa, ennen kohteen ja dokumenttien valmistumista.

TILOJA MYÖS MAHDOLLISTA YHDISTÄÄ ISOMMIKSI HALLIKOKONAISUUKSIKSI!!!

KOHDETIEDOT

SIJAINTI Katuosoite: Ahertajankuja 5 b, 04440 Järvenpää Kaupunginosa: Nummenkylän Teollisuusalue Ympäristö: Teollisuusalue

RAKENNUS/HUONEISTO Pinta-alat: Noin 95.5-589.1m² (ei tarkastusmitattu) Huoneistoselitelmä: Isoja varastotiloja wc- ja vesipistevarauksella Huoneistotyyppi/Käyttötarkoitus: Varastotila Kunto, varusteet ja palvelut: Uudet tilat nosto-ovella, lattiakaivolla ja vesipistevarauksella, Nummenkylän kaikki palvelut

MYYNTIHINTA Myyntihinta: Alkaen 58’000€ Velkaosuus: Alkaen 58’500€ Velatonhinta: Alkaen 117’000€ Hoitovastike: Ei vielä tiedossa (arvio 2-4€/m²) Rahoitusvastike: Ei vielä tiedossa Vesimaksu: Mittauksen mukaan Lämmitys: Sähkölämmitys (Ilmalämpöpumppu) Sähkö- ja vesimaksu: Mittauksen mukaan (oma sähkösopimus ja vesi alamittauksella)

KATSO TÄÄLTÄ LISÄÄ: https://www.toimitilaa.fi/property/ahertajankuja-5-myydaan-hallitiloja-nummenkyla-jarvenpaa/

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Nummenkylä
Kohdenumero
16772416
Toimitilan tyyppi
Varastotila
Joustava pinta-ala
95 m² - 589 m²
Huoneiston kokoonpano
UUSIA TILOJA VALMISTUMASSA!!!
Kunto
Hyvä
Kunnon lisätiedot
Uudet tilat!!!
Lisätietoa vapautumisesta
Valmistumisen myötä

Hinta

Velaton hinta
117 000 €
Myyntihinta
58 000 €

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Varastotila

Ota yhteyttä ilmoittajaan

KTM, LKV Antti Soivio
Puh: 0400446553
www.toimitilaa.fi
Mannerheiminkatu 2, 06100 Porvoo
SKVL:n jäsen
KTM, LKV Antti Soivio
KTM, LKV Antti Soivio
Puh: 0400446553

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita