595 000 €543 m²

Mäntäkuja 4, Hakamaa, KempeleHallitilat (3), toimisto- ja taukotilat

Myyntihinta
595 000 €
Pinta-ala
543 m²
Huoneita
9
Kerros
2
Toimitilan tyyppi
Tuotantotila
Kaupunginosa
Hakamaa
Kaupunki
Kempele

Nyt myynnissä erinomainen kokonaisuus. Erinomainen vaihtotehto, jos harkitset uuden rakentamista tai uudenveroisen kohteen ostamista. Oma tontti 2 162 m2, jonka piha-alue on asfaltoitu. Rakennus rakennettu v. 2019. Rakentamisessa on panostettu tilojen monipuolisuuteen, jotka mahdollistavat myös tilamuutokset sekä pitkän aikavälin edullisiin käyttökustannuksiin (mm. eristevahvuudet ja lämmitysratkaisut), jotka ovat osoittautuneet käytössä todella edullisiksi. Teräsrunko ja 230 mm vahvat Paroc-julkisivuelementit. Näyttävä julkisivu, kookkaat FinDoor taitto-ovet kauko-ohjauksella. Lattiat osin tuplaraudoituksella, joten kestävät raskaankin kaluston. Monipuoliset toimisto- ja sos.tilat. Erittäin monipuolinen ja kattava varustelu mm. paineilmaverkosto ja kompressori, minikeittöt, 5 x wc, suihku, koneellinen iv lto kaikissa tiloissa, vesikiertoinen lattialämmitys (vesi-ilmalämpöpumppu) sekä tilakohtaiset ilmalämpöpumput. Hallitilat mahdollistavat yhteis- ja erilliskäytön, tiloissa öljynerotuskaivot. Energianmittaus mahdollista tilakohtaisesti. Erinomaisen monipuoliset käyttömahdollisuudet ja onnistuneet tilaratkaisut. Nyt tilaisuus päästä käsiksi "valmiiseen pöytään" ja kohteeseen, jonka varustelutaso ylittää reilusti perusratkaisut. Sovi aika esittelylle.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Mäntäkuja 4, 90440 Kempele
Kaupunginosa
Hakamaa
Kohdenumero
538598
Kerros
2 / 2
Toimitilan tyyppi
Tuotantotila
Tilan pinta-ala
543 m²
Tontin pinta-ala
2 162 m²
Kokonaispinta-ala
543 m²
Huoneiston kokoonpano
Hallitilat (3), toimisto- ja taukotilat
Huoneita
9
Lisätietoa vapautumisesta
1.3.2023 mennessä
Asumistyyppi
Omistus
Tilan jakaminen
Tila on jaettavissa. Rakennus on mahdollista jakaa useammalle käyttäjälle halli- ja toimistotilojen sekä piha-alueen osalta. Myynti vain kokonaisuutena.
Lisätiedot
Nyt myynnissä erinomainen kokonaisuus. Erinomainen vaihtotehto, jos harkitset uuden rakentamista tai uudenveroisen kohteen ostamista. Oma tontti 2 162 m2, jonka piha-alue on asfaltoitu. Rakennus rakennettu v. 2019. Rakentamisessa on panostettu tilojen monipuolisuuteen, jotka mahdollistavat myös tilamuutokset sekä pitkän aikavälin edullisiin käyttökustannuksiin (mm. eristevahvuudet ja lämmitysratkaisut), jotka ovat osoittautuneet käytössä todella edullisiksi. Teräsrunko ja 230 mm vahvat Paroc-julkisivuelementit. Näyttävä julkisivu, kookkaat FinDoor taitto-ovet kauko-ohjauksella. Lattiat osin tuplaraudoituksella, joten kestävät raskaankin kaluston. Monipuoliset toimisto- ja sos.tilat. Erittäin monipuolinen ja kattava varustelu mm. paineilmaverkosto ja kompressori, minikeittöt, 5 x wc, suihku, koneellinen iv lto kaikissa tiloissa, vesikiertoinen lattialämmitys (vesi-ilmalämpöpumppu) sekä tilakohtaiset ilmalämpöpumput. Hallitilat mahdollistavat yhteis- ja erilliskäytön, tiloissa öljynerotuskaivot. Energianmittaus mahdollista tilakohtaisesti. Erinomaisen monipuoliset käyttömahdollisuudet ja onnistuneet tilaratkaisut. Nyt tilaisuus päästä käsiksi "valmiiseen pöytään" ja kohteeseen, jonka varustelutaso ylittää reilusti perusratkaisut. Sovi aika esittelylle
Kohde on
Kiinteistö
Ensiesittelyssä
Ei
Postitoimipaikka
KEMPELE

Hinta

Myyntihinta
595 000 €

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Ostaja maksaa varainsiirtoveron 4 % kauppahinnasta ja kaupanvahvistuksen 120 €. Kohteen kiinteistövero 2 589 € /v, vakuutus 547 € / v. Sähkökulut olleet nykyisellä käyttäjällä lämmityksen osalta n. 3 000 € / v. Muut hoitokulut n. 1 000 € / v.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Tuotantotila
Kerroksia
2
Energialuokka
A2018
Energiatodistus
Kyllä
Tontin koko
2 162 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavatilanne
Asemakaava, ohjeellinen tonttijako. Kaavamerkintä TY=teollisuusrakennusten korttelialue, jolla ympäristö asettaa toiminnan laadulle erityisiä vaatimuksia.
Kunnan numero
244

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Petteri Haapala
Toimitilavälitys ja -arviointi, LKV, AKA, KHK
Puh: 040 567 1497
OP Koti Pohjoinen Oy LKV | Oulu
Isokatu 14, 90100 Oulu
Petteri Haapala
Toimitilavälitys ja -arviointi, LKV, AKA, KHK
Petteri Haapala
Toimitilavälitys ja -arviointi, LKV, AKA, KHK
Puh: 040 567 1497

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita