5 000 €5 m²

Maljalahdenkatu 17 VAR2, Vahtivuori / keskusta, Kuopiovarasto

Velaton hinta
5 000 €
Pinta-ala
5 m²
Huoneita
0
Toimitilan tyyppi
Varastotila
Kaupunginosa
Vahtivuori / keskusta
Kaupunki
Kuopio

Huoleton kaupunkikoti keskustassa, mutta silti rauhallisella paikalla!

Rakentaminen alkaa!

Asunto Oy Vuorihelmi tulee sijaitsemaan omalla tontilla. Huoneistoja tulee 3.-5.kerroksiin yhteensä 27 kappaletta ja niiden koot vaihtelevat 27,5m2 – 74m2:n välillä. 1.-2.kerroksissa sijaitsee KKoy Vuorikatu 29, johon tulee toimistotilaa ja Lujatalo Oy:n toimisto. Yhtiöiden ja tontin hallinta hoidetaan hallinnanjakosopimuksella.

Arvioitu valmistuminen 01/23.

Tori, satama, musiikkikeskus, kirjasto ja kaikki muut keskustan palvelut aivan lähellä!

Torilta saat tuoreet marjat ja hedelmät sekä torikahvit. Kesätapahtumia torilla ja satamassa sekä voit lähteä laivaristeilylle ihailemaan Kallaveden maisemia.

Talvella voit mennä jäälle hiihtämään, luistelemaan tai kävelemään.

Helppo lähteä myös matkoille, kun koti sijaitsee kävelymatkan päässä linja-auto- ja rautatieasemalta!

Nämä Lujakodit sijaitsevat talon 3.-5. kerroksissa, joten kodissa on rauhallista keskusta-asumista.
Kellarissa sijaitsevasta autohallista pääset hissillä suoraan kotiovelle.

Toimivaa talotekniikkaa - Asuinhuoneissa on lattialämmitys ja kesäaikaan mukavuutta lisää koneellisen tulo- ja poistoilmanvaihdon viilennys. Huoneistoissa on laajakaistaliittymät.

Yksilöllinen koti muutostöillä - Erikseen tilattavilla muutostöillä mahdollista tehdä yksilöllinen koti. Rakennettavan talon aikataulu ja asuntopohja vaikuttavat muutostöiden mahdollisuuteen.

Osta nyt oma asuntosi! Tutustu kohteeseen lisää kotisivuillamme www. lujakoti.fi!

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Vahtivuori / keskusta
Kohdenumero
3768
Toimitilan tyyppi
Varastotila
Tilan pinta-ala
5 m²
Huoneiston kokoonpano
varasto
Huoneita
0
Kunto
Hyvä
Kunnon lisätiedot
uudiskohde
Varaustilanne
Vapaa
Parveke
Ei
Asunnossa sauna
Ei
Asumistyyppi
Omistus
Kohde on
Osakehuoneisto

Hinta

Velaton hinta
5 000 €
Myyntihinta
5 000 €
Neliöhinta
1 000 € / m2
Velkaosuus
0 €

Asuinkustannukset

Rahoitusvastike
0 € / kk
Hoitovastike
0 € / kk
Yhtiövastike
0 € / kk
Muut kustannukset
Yhtiön hoitovastikkeet suoritetaan käyttäen perusteena yhtiöjärjestyksen mukaisia huoneistojen kokonaislattiapinta-aloja. Pääomavastiketta peritään yhtiölle rakennusaikaisen lainan menojen kattamiseksi. Pääomavastikkeen suuruuden perusteena käytetään jyvitettyjen osakkeiden lukumääriä. Pääomavastiketta ei peritä osakkaalta, jonka omistamiin osakkeisiin ei kohdistu rakennusaikaista yhtiölainaa. Mikäli ostaja haluaa maksaa osuutensa yhtiön lainasta, hänen tulee suorittaa lainaosuutensa tai lainaosuuden osasuoritus kohteen valmistumisen yhteydessä. Tuolloin lainaosuuden voi suorittaa pois kokonaan tai osissa (25 %:n nousevina osuuksina). Maksamisesta ja maksupäivästä annetaan tarkemmat ohjeet muuttokirjeessä, joka lähetetään osakkeenostajille noin viisi viikkoa ennen yhtiön valmistumista. Valmistumisen jälkeen lainaehtojen mukaan osakkeenostajat voivat maksaa vuosittain ylimääräisiä lyhennyksiä kuluitta lainan koronmaksukuukausina 30.6 ja 31.12. Yhtiön pääomavastikkeet tuloutetaan yhtiön kirjanpidossa ja lainaosuuksien lyhennykset rahastoidaan. Yhtiön RS- ja rahoittajapankkina toimii Pohjois-Savon Osuuspankki. Yhtiölainan laina-aika on 26 vuotta, lyhennysvapaa rakentamisaika + noin 1,5 vuotta. Korko on sidottu Euribor 12kk + 0,80% marginaali ja se muuttuu koron muuttuessa. 31.12.2023 saakka maksetaan vain korkoa, johon peritään pääomavastiketta 0,047 €/jyvitetty osake/kk. 1.1.2024 alkaen pääomavastikearvio on noin 0,301 €/jyvitetty osake/kk kattaen koron ja lyhennyksen. Pääomavastikevakuus: Niin kauan kuin muulla kuin perustajaosakkaalla on huoneistoon kohdistuvaa yhtiölainaosuutta jäljellä enemmän kuin 50 % huoneiston alkuperäisestä rakennusaikaisesta yhtiölainaosuudesta, tulee yhtiön hallussa olla ao. huoneiston osalta aina vähintään kolmen kuukauden pääomavastikkeiden suuruinen pääomavastikevakuus yhtiön pääomavastikesaatavan vakuutena. Jyvitetty osake: rakennusaikaisen yhtiölainan pääomavastikkeen peruste, muodostuu velaton hinta/100.
Tontin vuokravastike
0 € / kk

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Kyllä
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Kuopion Vuorihelmi
Rakennuksen tyyppi
Varastotila
Hissi
Kyllä
Kattotyyppi
/
Tontin omistus
Oma
Lisätietoja talosta
Siirry talosivulle

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Arja Leppänen
Puh: 0445852647
Maaherrankatu 27, 70100 Kuopio
Arja Leppänen
Arja Leppänen
Puh: 0445852647

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.