535 m²

Tuulentie 5, Lieto, Tuulissuo, Lieto

Pinta-ala
535 m²
Toimitilan tyyppi
Tuotantotila
Kaupunginosa
Tuulissuo
Kaupunki
Lieto

Myytävänä upea kiinteistökokonaisuus!

Tasokas toimitilakiinteistö myytävänä Liedon Tuulissuolla hyvien kulkuyhteyksien päässä Kehätieltä!

Kiinteistöllä sijaitsee kokonaispinta-alaltaan 535m²:n tasokkaasti, hyvillä materiaaleilla "itselle" vuonna 2009 rakennettu hallirakennus ja 91m²:n autokatos. Rakennukset on perustettu kalliolle.

Hallirakennuksen betonilattia on suunniteltu kestämään suuriakin painomääriä ja sen pinta on käsitelty likaa hylkiväksi. Kaikissa lattioissa on Varmia -lattialämmitys. Rakennuksen runko on tehty kuuma sinkitystä rhs-neliö-/suorakaidetangosta. Ulkoseinät on tehty Paroc -elementeistä, villatäyte 240mm.

Kaikki rakennuksen tarvikkeet ja materiaalit on tarkoin harkittuja, mm. IKME -ikkunat, Crawford -lamellinosto-ovet 5 kpl, joista pesuhallissa oleva on rakenteeltaan happamia - ja emäksisiä pesuaineita kestävä ja kaikki sisäovet ovat tammiovia. Sisälattiat kuivissa tiloissa ovat graniittilaattaa. Märkätiloissa on laattaa ja saunassa on mm. vähäoksaista tervaleppää. Rakennuksessa on tasokas Serla Novart Oy:n keittiö, Bosch rosterikoneet  ja tasopinnat ovat graniittia.

Katoksen runko on kuuma sinkittyä neliöteräsputkea.

Rakennuksen lämmitysjärjestelmä on 3 -neuvoinen: aurinkokeräimet, ilma-vesilämpöpumppu ja lämpöparoni -sähkölämmitys. Toimisto- ja hallitiloissa on omat tulo- ja poistoilmakoneet lämmöntalteenotolla.

Kiinteistöä on vuosien saatossa huolellisesti pidetty ja se on lähes uuden veroinen. Kiinteistö on kauttaaltaan hyvässä kunnossa. Tämä omalla aidatulla 2.500m²:n tontilla sijaitseva kiinteistö käsittää kokonaispinta-alaltaan 1. kerroksen hallitilan ja toimiston aputiloineen n. 433m² sekä 2. kerroksen tilan n. 102m². Tälle aidatulle kiinteistölle on käynti sähköistetyn / kauko-ohjattavan sisäänajoportin kautta. Tämä mahdollistaa toimivan ja ennakoivan liikennöinnin.

Kiinteistö soveltuu monenlaiseen toimintaan. Kaavamerkintä on KTY = Toimitilarakennusten korttelialue. Tehokkuus e=0,30, eli rakennusoikeutta on jäljellä.

Tämä kiinteistö vapautuu sopimuksen mukaan, tarvittaessa mahdollisesti nopeastikin.

Kiinteistö sijaitsee hyvällä paikalla Liedon Tuulissuon monipuolisella teollisuusalueella lähellä Kehätietä. Kohteeseen on hyvät ja nopeat liikenneyhteydet.

Nyt on mahdollisuus ostaa omaksi tasokas toimitilakokonaisuus!

TÄHÄN KANNATTAA EHDOTTOMASTI TUTUSTUA!

Tiedustelut ja esittelyt puh. 0440 245 600 / Ismo Koskinen, ismo.koskinen@kaupunki.com.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Tuulissuo
Kohdenumero
15597284
Toimitilan tyyppi
Tuotantotila
Tilan pinta-ala
535 m²
Kunto
Erinomainen
Lisätietoa vapautumisesta
Sopimuksen mukaan!
Kohde on
Kiinteistö

Hinta

Myyntihinta
Kysy hintaa

Asuinkustannukset

Vesimaksun lisätiedot
Oma sopimus
Sähkömaksu
Oma sopimus

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Ismo Koskinen
Puh: 0440245600
Satakunnantie 17, 20300 Turku
Ismo Koskinen
Ismo Koskinen
Puh: 0440245600

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.