2 850 m²

Kuutostie 722, Koitsanlahti, ParikkalaHotelli-ravintola ja matkailukeskuksen rakennushanke

Pinta-ala
2 850 m²
Rakennusvuosi
1954
Toimitilan tyyppi
Liiketila
Kaupunginosa
Koitsanlahti
Kaupunki
Parikkala

POTENTIAALINEN KIINTEISTÖKEHITYSKOHDE!

KAUNIIN SIMPELEJÄRVEN RANNALLA, PARIKKALAN RAJA-ASEMAN LÄHEISYYDESSÄ (6 km), HOTELLI-RAVINTOLA JA MATKAILUKESKUKSEN RAKENNUSHANKE. UPEA OMARANTAINEN KIINTEISTÖ, LÄNTEEN AVAUTUVA NIEMENKÄRKI JA LAPSIYSTÄVÄLLINEN HITAASTI SYVENEVÄ HIEKKARANTA! KUUTOSTIEN VARRELLA!

Itärajalle, Parikkalaan aukeaa 2024 uusi kansainvälinen rajanylityspaikka, Parikkalasta tulee Suomen neljänneksi vilkkain tavaraliikenteen ja viidenneksi vilkkain henkilöliikenteen ylityspaikka.

KAAVA-ALUEELLA ON KESKENERÄINEN RAKENNUSHANKE, KESKENERÄISET HOTELLIRAKENNUKSET YHTEENSÄ PINTA-ALALTAAN 1800 k-m2 (3 rakennusta).

Kansainvälisen rajanylityspaikan läheisyys vahvistaa Itä-Suomen alueen elinvoimaa ja matkustaja määrät kasvavat merkittävästi. Hotelli-ravintola kauniissa suomalaisessa järvimaisemassa ja oikein kehitetty liiketoimi, takaa korkean käyttöasteen läpi vuoden! Etelä-Karjalan ja Etelä-Savon liittojen, Savonlinnan kaupungin sekä Parikkalan ja Rautjärven kuntien viime vuonna teettämän selvityksen mukaan, Parikkalan raja-aseman avaaminen toisi matkailutuloja Itä-Suomen alueelle, jopa 80 miljoonaa euroa vuoteen 2030 mennessä. Samalla syntyy satoja uusia työpaikkoja. Ajankohta hankkeen kehittämiselle ei voisi olla parempi, matkailu ja matkailupalvelut alueella tulevat kasvamaan ja kehittymään! Kaikki rakentamiseen tarvittavat suunnitelmat ovat valmiita (rakennusluvat saadaan nopealla aikataululla), ostaja pääsee neuvottelujen aikana tutustumaan materiaaliin.

HOTELLI JA RAVINTOLA ON TOIMINNASSA. Pinta-ala noin 1050 k-m2 (ravintola, majoitus ja myymälärakennukset).

Ravintolan keittiössä on Metos-suurkeittiölaitteet. Ravintolassa on asiakaspaikkoja 100 henkilölle. Terassilla on asiakaspaikkoja 120 ja kabinettiin mahtuu 16 henkilöä.

PUITTEET MENESTYVÄÄN MATKAILULIIKETOIMEEN OVAT OLEMASSA!

Hankkeen esittelyt: Kiinteistönvälittäjä, Laurentius Oksanen +358 40 7631151 laurentius.oksanen@ihanatkoditlkv.fi www.ihanatkoditlkv.fi Ota rohkeasti yhteyttä, neuvotellaan kaupasta, avustan rakennuslupaan liittyvissä asioissa.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Kuutostie 722, 59100 Parikkala
Kaupunginosa
Koitsanlahti
Kohdenumero
9887809
Toimitilan tyyppi
Liiketila
Tilan pinta-ala
2 850 m²
Tontin pinta-ala
2,39 ha
Kokonaispinta-ala
2 850 m²
Huoneiston kokoonpano
Hotelli-ravintola ja matkailukeskuksen rakennushanke
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
sopimuksen mukaan
Tehdyt remontit
HUONEISTOSSA: Hotelli ja ravintolarakennus on remontoitu.
Asunnossa sauna
Kyllä
Asumistyyppi
Omistus
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
580-410-38-58, 580-410-38-187

Hinta

Myyntihinta
Kysy hintaa

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Muut maksut: Varainsiirtovero 4%
Kiinteistövero
5500 euroa €/v

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Tilan nimi
Koivuniemi, Lisä-Koivuniemi
Rakennuksen tyyppi
Liiketila
Rakennusvuosi
1954
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
puu, betoni
Kattomateriaali
Tiili, pelti
Kattotyyppi
Harja
Energialuokka
Uudisrakennus hankkeen energiatodistuksen rakennuksen ET-luokka B (ET-luku, kWh/brm2): 147, luokitteluasteikko liikerakennukset. Energiatehokkuutta lisäisi maalämmön asentaminen.
Energiatodistus
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tontin koko
2,39 ha
Tontin omistus
Oma
Tontin kuvaus
Hotellien rakentaminen on aloitettu vuonna 2012, työt ovat keskeytyneet. Rakentamista voidaan jatkaa ja suurimmilta osin hyödyntää keskeneräisiä rakennuksia hankkeen valmiiksi saattamisessa (kaikki suunnitelmat piirustuksineen ovat valmiina, mikäli hanke toteutetaan olemassa olevilla suunnitelmilla ei ylimääräisiä kuluja piirustuksista)! Kaava-alueen RM 2 korttelialueella on kahdelle 595 k-m2 ja yhdelle 610 k-m2 hotellirakennukselle olleet rakennusluvat. Rakennusvaihe (595 k-m2): Sijaintikatselmus ja perustkset raudoitettu, katselmus 22.11.2012 (runkovaihe). Rakennuksen perustukset on valmiita, maanvarainen laatta rakentamatta, viemärilinjat on asennettu. Betoniset runko- ja välipohjarakenteet valmiit. Vesikattorakenteet valmiit. Ulkoseinän eristyskerros, puurunko ja tuulensuoja on asennettu. Rakennus on ollut keskeneräinen useamman vuoden ajan ja seinärakenteet ovat säässä saaneet kosteutta. Ennen jatkorakentamista on varmistettava lämpöeristeiden ja puurakenteiden kunto. Vaatii rakenneosien mahdollista uusintaa. Laajuus vaatii tarkemman selvityksen. Rakennusvaihe (610 k-m2): Sijaintikatselmus ja perustukset raudoitettu, katselmus 22.11.2012 (sokkelivaihe). Sokkelit ja viemärilinjat asennettu sekä paalutustyö on tehty. Sokkelielementit ovat saaneet suojaamattomana kosteutta ja jäätyneet talviolosuhteissa. Ne eivät ole käyttökelpoisia jatkorakentamiseen. Rakennukseen suunniteltu väestönsuojan muottityö ja raudoitus on tehty, mutta rakenteiden valua ei ole tehty. Raudoitteet ovat olleet suojaamattomina ja ne joudutaan uusimaan ennen jatkorakentamista.
Kaavoitustiedot
Rakentamispäällikkö, Vesa Berg puh 040 6531513
Kaavatilanne
Ranta-asemakaava
Rakennusoikeus
3065 m2.
Lisätietoa rakennusoikeudesta
Alueelle saa sijoittaa hotelli-, ravintola- ja majoitustiloja. Korttelin 1 nykyisiä rakennuksia saa peruskorjata, saneerata tai rakentaa tilalle vastaavan kokoiset uudisrakennukset. Nykyisiä rakennuksia saa laajentaa 200 k-m2. Kortteliin 2 saa sijoittaa uudisrakennuksia kokonaisrakennusoikeuden mukaisesti (1800 k-m2). Alueelle saa sijoittaa myös venekatoksen, venevalkamia, uimarantoja, pallokenttiä, leikkikentän, grillikatoksen yms. korttelialueita 1 ja 2 tukevia toimintoja sekä matkailualueen huoltoyhteyksiä. Alueelle saa sijoittaa erillisen rantasaunan kaavakartan rakennusalan mukaisesti (yhteensä 30 k-m2) sekä huolto- ja talousrakennuksia tarkemmin määrittelemättömällä tavalla vähintään 20 metrin etäisyydelle rantaviivasta (yhteensä 80 k-m2).
Rasitteet ja oikeudet
Venevalkama, sähköjohto, puhelinjohto, talousveden ottaminen (oikeutettu ja rasitettu). Tieoikeus (oikeutettu ja rasitettu).
Lämmitys
Öljy, toimii

Tekniset tiedot

Viemäröinti
kunnan

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Laurentius Oksanen
Kiinteistönvälittäjä, LKV, KED
Puh: 040 7631151
Ihanat Kodit lkv Oy
Merivalkama 16 B 24, 02320 Espoo
Laurentius Oksanen
Kiinteistönvälittäjä, LKV, KED
Laurentius Oksanen
Kiinteistönvälittäjä, LKV, KED
Puh: 040 7631151

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita