Velaton hinta
119 600 €
Hoitovastike
179,40 € / kk
Pinta-ala
46 m²
Rakennusvuosi
1958
Toimitilan tyyppi
Liiketila
Kaupunginosa
KESKUSTA
Kaupunki
Turku

UPEA KATUTASON LIIKETILA TURUN YDINKESKUSTASSA KÄVELYKADUN VIERESSÄ

UPEA KATUTASON LIIKETILA TURUN YDINKESKUSTASSA KÄVELYKADUN VIERESSÄ, KIVENHEITON PÄÄSSÄ KAUPPATORISTA JA TORIPARKISTA.

Liiketila sijaitsee Puolalankadun ja Puutarhakadun kulmauksessa As Oy Puutarhalinnassa. Ympärillä avautuu perinteinen ydinkeskusta ja kaunis, vehreä ympäristö Puutarhakadun mukaisesti.

Liiketilan seinänaapurina on K-Market ja Posti.

Liiketilan edessä on runsaasti paikoitustilaa Puolalankadun molemmin puolin. Heti Puolalankadun päässä Kävelykadulla on Louhen sisäänkäynti.

Liiketilaan astuu turvallisesti suoraan jalkakäytävältä ja ympärille on esteetön näkyvyys. Liiketilassa on Puolalankadun puolelta kaksi sisäänkäyntiä, jotka johtavat vierekkäisiin huoneisiin. Sisäänkäyntiovet ovat lasia ja kummankin sisäänkäyntioven vieressä on näyteikkuna. Liiketilan kolmannessa huoneessa on iso ikkuna ja vieressä tuuletusikkuna Puutarhakadulle.

Liiketila on avara ja valoisa: Ikkunat ovat kahteen eri suuntaan, Puolalankadulle ja Puutarhakadulle. Pohjaratkaisultaan tila on neliön muotoinen. Liiketilan kolmessa huoneessa on suuret ikkunat. Neljännessä huoneessa on keittiösaareke, jossa vesihana ja allas. Liiketilassa on lisäksi erillinen wc-tila; toisessa huoneessa on käsienpesuallas ja toisessa WC-istuin. Liiketila on kauttaaltaan maalattu. Kolmessa ikkunallisessa huoneessa on laminaattilattia ja muualla laattalattia.

Liiketilan pohjaratkaisu ja kolme ikkunallista työhuonetta mahdollistavat liiketilan neliöiden tehokkaan käytön. Liiketilan pohjaratkaisun muoto ja huoneiden väliset yhteydet luovat ihanteellisen pohjan yritystoiminnalle.

Liiketilan kolme erillistä ikkuna-aluetta takaavat liiketilan hyvän näkyvyyden jalankulkijoille ja autoilijoille.

Liiketila on heti vapaa.

Tämä liiketila on kaiken keskellä, kävelymatkan päässä kaikesta - Turun ytimessä - ydinkeskustan ilmapiirissä ja vilkkaudessa !

Yhteydenotot Oikotien sähköpostin kautta.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
KESKUSTA
Kohdenumero
17002887
Toimitilan tyyppi
Liiketila
Tilan pinta-ala
46 m²
Tulevat remontit
Sähköurakan ylijäämä siirretään piharakennuksen suunnitteluun, purkamiseen ja rakentamiseen sekä niihin liittyviin töihin. Selvitetään kylmäsäilytystilojen käyttötarkoituksen muutosta. Hallituksen Kunnossapitotarveselvitys 18.5.2022: Pihasuunnitelma ml. asfaltointitöitä ja valaistus, viheraluekunnostus, Katon huoltokatselmus, Yleisten tilojen kunnostus sähkösaneerauksen yhteydessä 2022, Lämmitysjärjestelmä: Lämmöntalteenotto 2022, Ilmanvaihto: Lämmöntalteenotto 2022, Taloyhtiön sähkö- ja tele/datajärjestelmän ml. autosähkölataus saneeraus 2022, Ulkorakennuksen purku yhteistyössä naapuritaloyhtiön kanssa, Kuntoarvio ja tekninen PTS-päivitys.
Tehdyt remontit
Taloyhtiön edustan viheraluekunnostus 2022, Sähkö- ja telesaneeraus 2022, Autosähkölataus 2022, Kerrostaso-ovien uusiminen 2020, Ikkunoiden (kadunpuolen ja päädyn osalta) sekä ranskalaisten parvekeovien uusiminen 2018, IV-poistokoneiden 3 kpl uusiminen 2017, IV-puhdistus ja säätö 2016/2018, Lukituksen Abloy Sento-sarj. uusiminen 2016, Julkisivu- ja parvekekorjaus ml. pvk-lasit sekä porraskäytävä ja pihanpuolen ikkunat 2015, Liikehuoneiston ikkunoiden osittainen uusiminen ja katon maalaus 2011, Talovesijohto 2008, Putkistosaneeraus 2006, Pohjaviemärit uusittu 2004, Vesikatot kunnostettu 2002, Hissit peruskorjattu 1999. Perusparannukset ja korjaukset tarkemmin Isännöitsijäntodistuksessa.
Kohde on
Osakehuoneisto
Osakeluettelo on siirretty huoneistojärjestelmään
Ei
Tietoliikennepalvelut
Taloyhtiön laajakaista (Telia kaapeli) käyttöönotto Telian Asiakaspalvelussa.

Hinta

Velaton hinta
119 600 €
Myyntihinta
104 164,06 €
Neliöhinta
2 600 € / m2
Velkaosuus
15 435,94 €

Asuinkustannukset

Rahoitusvastike
162,15 € / kk
Hoitovastike
179,40 € / kk
Yhtiövastike
341,55 € / kk
Vesimaksu
27 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
5 § Vastike

Talon ja tontin tiedot

Taloyhtiön nimi
Asunto Osakeyhtiö Puutarhalinna
Lisätietoa taloyhtiöstä
Hoito- ja rahoitusvastikkeen perusteena on Yhtiöjärjestyksen mukainen vastikekerroin, joka Liiketila A1 osalta on 150%.
Rakennuksen tyyppi
Liiketila
Rakennusvuosi
1958
Tontin omistus
Oma
Lisätietoja talosta
Siirry talosivulle

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Ota yhteyttä ilmoittajaan