875 000 €2 590 m²

Kehätie 980, Nummela, VihtiTennishalli

Myyntihinta
875 000 €
Pinta-ala
2 590 m²
Huoneita
0
Toimitilan tyyppi
Liiketila
Kaupunginosa
Nummela
Kaupunki
Vihti

Vihdin Tennishalli, Etelä-Suomen alueelta logistisesti hyvin saavutettavissa oleva kiinteistö, joka sijaitsee n. 50 km etäisyydellä Helsingistä. mm. Porintien liittymälle n. 1,8 km ja Nummelan pavelut n 4 km. Maapohjan pinta-ala yhteensä 5,3 ha ! Kiinteistö sijaitsee Nummelanharjun pohjavesialueella, joka tuottaa runsaasti hyvälaatuista vettä.

Monitoimihallissa mahdollisuus harrastaa mm. tennistä, sulkapalloa, salibandya, squashia tai golfia golfsimulaattorissa ja golf-rangella. Lisäksi kahvio ja kokoustilat. Pukeutumistiloja ja pesuhuoneita uudistettu 2015.

1988 valmistuneessa rakennuksessa pinta-ala 2.590 m². Pelikentille uusittu valaistusta LED -valoiksi. Valaistus pelikentille ja puuhuonetiloihin automatisoitu kulunvalvontajärjestelmään. Kaupankohteena Vihdin Tennishalli Oy:n koko osakekanta, joka omistaa ja hallinnoi MÄKIMETSÄ - nimistä tilaa jonka pinta-ala 2,88 ha. Lisäksi kauppaan kuuluu viereinen, rakentamaton kiinteistö jonka pinta-ala 2.4283 ha.

Voimassa kunnan strateginen yleiskaava, joka ei ota kantaa suoraan rakentamismahdollisuuksiin: Kiinteistöjen lisärakentamismahdollisuudet tulevat selvitettäväksi lupahakemusten pohjalta. Alueella edellytetään suunnittelutarveratkaisua poikkeamisluvalle.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Kehätie 980, 03100 Vihti
Kaupunginosa
Nummela
Kohdenumero
535736
Toimitilan tyyppi
Liiketila
Tilan pinta-ala
2 590 m²
Tontin pinta-ala
5,31 ha
Kokonaispinta-ala
2 590 m²
Huoneiston kokoonpano
Tennishalli
Huoneita
0
Lisätietoa vapautumisesta
Heti
Asumistyyppi
Omistus
Tilan jakaminen
Tila on jaettavissa. Rakennuksessa hallitila, jossa sulkapallo, tennis ja salibandy kentät. Squash kenttä, golf simulaattori
Lisätiedot
Kaupankohteena Vihdin Tennishalli Oy, joka omistaa ja hallinnoi kiinteistöä: Kiinteistötunnus: 927-421-1-238, MÄKIMETSÄ - niminen tila, pinta-ala 2.88 ha. Kiinteistöllä sijaitsee tennishalli / monitoimihalli rakennus. Rakennusvuosi 1988. Puupalkki runko, peltivuoratut elementtiseinät. Harjakatto, peltikate. Vesikaton kiinnikkeet uusittu, ollut vuotoja. DVV Rakennuksen tiedot otteen mukaan kerrosala: 2 590 m² ja tilavuus: 21 980 m³. Ilmoitettuja pinta-aloja ei ole mitattu tai tarkastusmitattu SFS standardin mukaisesti ja todellinen pinta-ala voi poiketa ilmoitetusta. Kiinteistöön kohdistuu (paperisia) panttikirjoja 3 kpl. yht. arvoltaan 319.500€, jotka luovutetaan ostajalle kaupanteon yhteydessä. Neljännen panttikirjan kuoletus on vireillä. Vihdin Tennishalli Oy koko osakekanta on velaton. Kaupan yhteydessä siirtyvä ilmalämpöpumppujen leasing sopimus, joka on voimassa 2026 asti. Hallilla olevan sähköisen varausjärjestelmän lisenssi sopimus pitää uusia omistaja vaihdoksen yhteydessä. Kauppaan kuuluu lisäksi viereinen rakentamaton kiinteistö: Kiinteistötunnus: 927-421-1-658, Kaivometsä - niminen tila, pinta-ala: 2.4283 ha. Lainhuuto- ja kiinnitysrekisterin mukaan omaisuuteen ei kohdistu rekisteriin merkittäviä rasituksia tai rajoituksia, eikä uusia asioita ole vireillä. Rakennuksen osalta ei ole tehty kuntoon liittyviä tutkimuksia, eikä asbesti / haitta-aine kartoitusta. Palotarkastus tehty 2022. Kiinteistöt sijaitsevat Nummelanharjun pohjavesialueella. Vihdin kunnalla etuosto-oikeuden, kun kiinteistön koko yli 5000 m². Vihdin kunnan strateginen yleiskaava, mutta se ei ota kantaa suoraan rakentamismahdollisuuksiin: VISY-Kaavakartat.pdf (vihti.fi) . Alueet, joilla ko. kiinteistöt sijaitsevat, eivät ole näillä näkymin tulossa asemakaavoituksen piiriin. Kiinteistöjen lisärakentamismahdollisuudet tulevat siten selvitettäväksi lupahakemusten pohjalta.
Kohde on
Kiinteistö
Ensiesittelyssä
Ei
Postitoimipaikka
NUMMELA

Hinta

Myyntihinta
875 000 €

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Tilikauden 2020 liikevaihto ollut 143.464 €. Liiketoiminnan kulut olleet (ilman henkilöstö kulua ja poistoja) 76.805€

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Liiketila
Energialuokka
Ei energiatodistusta Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa
Energiatodistus
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tontin koko
5,31 ha
Tontin omistus
Oma
Kaavatilanne
Vihdin kunnan strateginen yleiskaava, mutta se ei ota kantaa suoraan rakentamismahdollisuuksiin: VISY-Kaavakartat.pdf (vihti.fi) . Alueet, joilla ko. kiinteistöt sijaitsevat, eivät ole näillä näkymin tulossa asemakaavoituksen piiriin. Kiinteistöjen lisärakentamismahdollisuudet tulevat siten selvitettäväksi lupahakemusten pohjalta.
Maasto
Tasainen piha-alue, jolla pysäköintitilat. Muu maa-alue metsämaata jolta puustoa kaadettu, sekä metsää.
Kunnan numero
927

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Mika Nyman
Toimitila- ja kiinteistöasiantuntija LKV, YKV, AKA/KHK
Puh: 0400 347758
OP Koti Uusimaa Oy LKV | Toimitilat
Hakaniemenranta 1, 00530 Helsinki
Mika Nyman
Toimitila- ja kiinteistöasiantuntija LKV, YKV, AKA/KHK
Mika Nyman
Toimitila- ja kiinteistöasiantuntija LKV, YKV, AKA/KHK
Puh: 0400 347758

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita