Vuokrattavat toimitilat Espoo Otaniemi TEKNIIKANTIE 4 D, 02150 Espoo

1 070 m²

TEKNIIKANTIE 4 D, Otaniemi, Espoo

Pinta-ala
1 070 m²
Kerros
2
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Otaniemi
Kaupunki
Espoo

Rakennuksen kuvaus: Aallonharja-toimistokohteella on panostettu vuokralaisen viihtyvyyteen ja sujuvaan arkeen. Vuonna 1990 rakennettu, neljästä rakennuksesta koostuva kiinteistö on vastikään uudistettu täysin, käyttäjänsä mukavuus ja tarpeet edellä. Aallonharjassa on huomioitu ekologisuus, palvelujen merkitys sekö toimitilojen räätälöitävyys. Kiinteistöllä on mietitty työntekijän tarpeita sekä hyvinvointia askeleen pidemmälle, ja kohteella on mahdollisuus huolehtia omasta viljelyalueesta ja osallistua puutarhakerhoon, huoltaa oma polkupyörää huoltotiloissa tai lainata kiinteistön omia, vapaasti käytettäviä sähköpyöriä esim. asiakaskäyntiä varten. Peruspalvelut ovat myös tasokkaat ja kiinteistöllä on edustava aula, ravintola ja kahvila, kuntosali, kokoustiloja ja auditorio sekä vielä pop-up-toimistoja esim. projektitöihin. Sijainti on työmatkalaiselle kätevä ja kohteelta on kävelymatka metroasemalle. Autoileville on paikoitustilaa piha-alueella.

Tekniikantie 4 D-talo on juuri saneerattu ja tekniikka uudistettu. Viihtyisät, yrityksen tilatarpeeseen joustavat tilat remontoidaan käyttäjälle sopiviksi.

Tilan kuvaus: Aallonharjan kiinteistöt ovat uudistettu ja D-talossa kerrokset ovat purettu betonille ja ovat raakantilana muovattavissa uuden käyttäjän tilatarpeisiin sopivaksi. Tilassa onnistuu avotoimisto, huonekonttori tai näiden yhdistelmä. Hyvälaatuinen ja tekniikaaltaan korkeatasoinen kiinteistö. Oheiset havainnekuvat osoittavat muokattavien toimistojen mahdollisuudet.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
TEKNIIKANTIE 4 D, 02150 Espoo
Kaupunginosa
Otaniemi
Kerros
2
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
1 070 m²
Kokonaispinta-ala
1 070 m²

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Puh: 0207 61 99 61
Keskuskatu 5 B, 6. krs, 00100 Helsinki
Puh: 0207 61 99 61

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.