Soita
Haku Vuokrattavat toimitilat Espoo Perkkaa VÄNRIKINKUJA 3 POLARIS CAPELLA, 02600 ESPOO

602,5 m²

VÄNRIKINKUJA 3 POLARIS CAPELLA, 02600 ESPOO

Rakennuksen kuvaus:
Polaris Business Park tarjoaa paljon muuta kuin pelkkää toimitilaa. Se on suunniteltu siten, että sen käyttäjät voivat tehostaa edustavassa brandimaisemassa organisaatioidensa ajanhallintaa ja työprosesseja. Polaris koostuu viidestä talosta ja yhden talon vuokrattava pinta-ala on 6 000 m2. Talot tarjoavat joustavat erilaisia tilaratkaisuja ja kerrokset on mahdollista jakaa jopa neljään osaan. Työpaikkojen kokonaismäärä yrityspuistossa on noin 1 300. Polariksessa on noin 700 autopaikkaa, jotka sijaitsevat pääosin omassa paikoitustalossa.

Polaris Business Parkin sijainti Turunväylän varrella takaa yrityksellesi erinomaisen näkyvyyden. Polaris on helposti saavutettavissa sekä julkisilla että yksityisillä liikennevälineillä. Junat kulkevat Helsingin keskustasta maksimissaan kymmenen minuutin välein Leppävaaran asemalle, josta menee bussi Polarikseen 4 minuutin välein. Lähin bussipysäkki on aivan Polariksen vieressä. Leppävaarasta Kamppiin pääsee myös bussilla 20 minuutin välein. Helsinki-Vantaan lentoasemalle ajaa parhaimmillaan varttitunnissa. Lähialueen palvelutarjonta on runsas ja Pohjoismaiden suurimpiin kuuluva Kauppakeskus Sello sijaitsee vain kävelymatkan päässä.

Polariksen taloista Vega valmistui vuonna 2008, Capella ja pysäköintitalo Polaris Parkki keväällä 2009. Castor on valmistunut vuonna 2011.

Tilan kuvaus:
Vuokrataan Polaris Business Parkin Capella -talosta viidennen kerroksen toimistotilaa. Tilaa on mahdollista muokata uuden vuokralaisen toiveita vastaavaksi.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
VÄNRIKINKUJA 3 POLARIS CAPELLA, 02600 ESPOO
Kaupunginosa
Kerros
5
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
602,5 m²
Kokonaispinta-ala
602,5 m²

Hintatiedot ja muut kustannukset

Vuokra/kk

Talon ja tontin tiedot

Energiatodistus
Ei

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Puh: 0207 61 99 61
Eteläesplanadi 22 A
00130 Helsinki
Puh: 0207 619 961

Oikotie suosittelee

Historiallinen hirsirakennus uudistui hurmaavaksi kodiksi
Vain korttelin päässä Porvoon Vanhasta kaupungista löytyy toinenkin historiallinen harvinaisuus. Keltaisen hirsitalon ikkunat ovat veikeästi eri tasolla. Älä kuitenkaan anna 1800-luvulla rakennetun hirsitalon ulkomuodon hämätä – sisätilat kätkevät moderneja ja kekseliäitä sisustusratkaisuja. Lue lisää
10 syytä vaihtaa maisemaa Lappeenrantaan
Vapiskaa muut suomalaiskaupungit! Lappeenranta astuu areenalle kisaamaan Suomen parhaan kaupungin statuksesta. Saimaan rannalla sijaitsevassa Lappeenrannassa asuu noin 72 000 ihmistä. Lue lisää
602,5 m²
VÄNRIKINKUJA 3 POLARIS CAPELLA, 02600, ESPOO

Ota yhteyttä tämän kohteen ilmoittajaan

Puh: 0207 61 99 61

Ilmoita epäilyttävästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.