202 m²

Miestentie 5-7, Otaniemi, Espoomonitilatoimisto

Pinta-ala
202 m²
Kerros
5
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Otaniemi
Kaupunki
Espoo

Uutta tasokasta monitilatoimistotilaa Otaniemi / Keilaniemi Espoo järkihintaan.

Swing tarjoaa toimivia erikokoisia toimistotiloja Espoossa, Keilaniemen ja Otaniemen risteyksessä Miestentie 5-9, 02150 Espoo.

Swingistä löydät yrityksellesi modernit toimitilat, joka on suunniteltujoustamaan yrityksesi tarpeiden mukaan. Jokainen yritys voi luoda tiloistaantäysin omansa näköiset ja oloiset, juuri omaan toimintaan sopivat. Erityinenpanostus on laitettu henkilöstön hyvinvointia tukeviin ratkaisuihin niintilojen suunnittelussa kuin teknisissä ratkaisuissakin.

Pidä itsesi vireänä ja vaihda päivän aikana työtilastatoiseen. Swingissä saat oman työpisteen lisäksi käyttöösi koko rakennuksen yhteisettilat ja monipuoliset kokoustilat. Tiloissa nautit runsaasti ihmisen vireyttäylläpitävää luonnonvaloa, ja voit valita perinteisen kokouspöydän, liikkumistarohkaisevat työpajatilat tai rentoutua vaikka sohvalla. Swingissä jokainen taukotila on sisustukseltaan erilainen, kaikille talon käyttäjille avoin yhteistila joissa voi tutustua uusiin ihmisiin ja päivittää kuulumiset.

Swing sijaitsee vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä metrosta ja busseista. Lisäksi se palvelee myös autoilijoita ja pyöräilijöitä. Pyörällä ja kävellen Swingiin pääsee sekä Karhusaarentien puoleista kevyen liikenteen väylää tai Miestentietä pitkin. Yli 300 parkkipaikkaa ja pyöräparkki. Swing on innovaatioiden keskellä, start-up-osaajien ja kansainvälisen bisneksen solmukohdassa. Aasian ja Euroopan suurin start-up-keskittymä kehittyy aivan naapuriin. Olemme osa Espoo Innovation Gardenia.

Kysy lisää ja tilaa esittely: Aarno Toffer kiinteistöpäällikkö Puh: 044-978 1393 aarno.toffer@toimitilapalvelu.fi Harry Juselius KTM, LKV, KJs 0400-208419 harry.juselius@toimitilapalvelu.fi Toimitilapalvelu FNTC lkv Käenkuja 8 A, 00500 Helsinki www.toimitilapalvelu.fi vuokraus@toimitilapalvelu.fi

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Miestentie 5-7, 02150 Espoo
Kaupunginosa
Otaniemi
Kohdenumero
14807502
Kerros
5
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
202 m²
Huoneiston kokoonpano
monitilatoimisto

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa
Lisätietoa vakuudesta
3 kk
Välityspalkkio
-

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Toimistotila

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Aarno Toffer
Puh: 044 978 1393
Toimitilapalvelu FNTC LKV
Käenkuja 8 A, 00500 Helsinki
Aarno Toffer
Aarno Toffer
Puh: 044 978 1393

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita