Vuokrattavat toimitilat Espoo Leppävaara LINNOITUSTIE 11 ESTRADE, 02600 Espoo

1 100 m²

LINNOITUSTIE 11 ESTRADE, 02600 Espoo

Rakennuksen kuvaus:
Quartetto Business Parkin ESTRADE on osa erittäin suosittua yrityspuiston toista vaihetta Espoon Leppävaarassa. Quartetto Plus rakentui neljän edellisen, vuosina 2001-2002 valmistuneen Quartetto-toimitalon välittömään läheisyyteen ja sai nimekseen "Estrade" ja "Fuuga" valmistuessaan syksyllä 2003. Suuri Business Park sijaitsee Säterinportin alueelle lähelle Turunväylän ja Kehä I:n liittymää ja yrityskampus rajautuu Nokian Säterinportin toimitaloon sekä Albergan kartanoon. Leppävaaran uusi liikekeskus Sello ja asema sijaitsevat kävelyetäisyydellä.
Quartetto Business Parkissa sekä sen ympäristössä toimii useita huipputekniikan yritysten pääkonttoreita sekä tuotekehitysyksikköjä. Teknillinen korkeakoulu ja VTT sijaitsevat kohteen lähellä Otaniemessä. Quartetto Business Park tarjoaakin niin sijainniltaan, yhteyksiltään, tiloiltaan kuin varustelultaankin yritykselle avaimet monipuoliseen verkottumiseen ja menestykselliseen liiketoimintaan modernin high tech -keskittymän ytimessä. Yrityspuiston toimitilat on toteutettu yhteistyössä sen käyttäjien kanssa ja Quarteton rakennuksille on tunnusomaista toimitilojen ja palveluiden toteutuksen korkea laatu. Toimitalot varustetaan viimeisimmän standardin mukaisilla kiinteistöpalveluilla ja kohteeseen sijoittuville yrityksille sekä niiden henkilöstölle tarjottaviin palveluihin kuuluvat mm. lounasravintola, aulapalvelu oheispalveluineen sekä liikunta- ja fysioterapiapalvelut. Quartetto Plus Business Parkin palvelut on koottu kiinteistön omaan intranet-tyyppiseen Palveluportaaliin.

Tilan kuvaus:
Vapaana vuokrattavaksi erittäin suositussa Quartetto Business Parkissa toimitilaa Estrade-rakennuksen neljännessa kerroksessa. Toimisto koostuu avotilasta ja lisäksi tilassa on muutamia työhuoneita, neuvotteluhuoneita sekä keittiö.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
LINNOITUSTIE 11 ESTRADE, 02600 Espoo
Kaupunginosa
Kerros
4 / 5
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
1 100 m²
Kokonaispinta-ala
1 100 m²

Hintatiedot ja muut kustannukset

Vuokra/kk

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Huoneistojen lukumäärä
0
Kerroksia
5
Hissi
Kyllä
Rakennusmateriaali
Betoni

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Puh: 0207 61 99 61
Keskuskatu 5 B, 6. krs, 00100 Helsinki
Puh: 0207 619 961
Puh: 0207 61 99 61

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.