Vuokrattavat toimitilat Espoo Leppävaara LINNOITUSTIE 6 SÄTERINPORTTI, 02600 Espoo

550 m²

LINNOITUSTIE 6 SÄTERINPORTTI, Leppävaara, Espoo

Rakennuksen kuvaus:
Säterinportin toimistojen ja yleisten tilojen suunnittelussa on otettu huomioon työnteon muuttuvat tarpeet. Talo tarjoaa tiloja niin keskittymistä vaativaan työhön kuin tiimin väliseen ideointiin. Kiinteistö koostuu viidestä toisiinsa kytketystä toimistotalosta, joiden tilat ovat modernit, mukautuvat ja mahdollistavat moninaiset työskentelytavat. Säterinportissa ollaan panostettu yhteistilojen viihtyvyyteen ja erityisesti vuonna 2018 avattu Mukavuusalue tarjoaa henkilöstölle lisäarvoa. Mukavuusalue on virkistymispaikka, jossa työntekijät voi kokoontua pelikonsolien tai biljardin pariin, mennä kuntosalille tai osallistua ryhmäliikuntaan. Lisäksi alueella voi järjestää tapahtumia. Mukavuusalueen lisäksi talossa on ravintoloita, aulapalvelu, neuvottelutiloja ja runsaasti parkkitilaa.
Säterinportti sijoittuu näkyvästi Kehä I:n ja Turunväylän risteysalueelle ja Sellon moninaiset palvelut sekä juna-asema ovat kävelyetäisyydellä vain noin 800 metrin päässä.

Tilan kuvaus:
Säterinportissa mahdollisuus vuokrata tehokasta ja tyylikästä toimitilaa ensimmäisestä kerroksesta. Talo on moderni ja viihtyisä ja tilat remontoidaan käyttäjälle. Säterinportti on suosittu toimistokohde, jossa kattavat ja toimivat palvelut lisäävät viihtyvyyttä.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Leppävaara
Kerros
1
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
550 m²
Kokonaispinta-ala
550 m²

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Puh: 0207 61 99 61
Keskuskatu 5 B, 6. krs, 00100 Helsinki
Puh: 0207 619 961
Puh: 0207 61 99 61

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.