249 m²

Säterinkatu 6, Leppävaara, Espoo

Pinta-ala
249 m²
Rakennusvuosi
2001
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Leppävaara
Kaupunki
Espoo

Modernisoitua ja tyylikästä toimistotilaa keskeiseltä sijainnilta Espoon Leppävaarasta.

Leppävaaran ytimessä sijaitseva Säterinkatu 6 tarjoaa monipuolisia toimitiloja ja vehreitä keitaita työskentelyn innoittamiseen; valoisan aulan, viihtyisän lounasravintolan ja kattoterassin.

Vuonna 2001 valmistunut rakennus uudistetaan kauttaaltaan vastaamaan tämän päivän työn tarpeita. Rakennuksen sydän, näyttävä atrium-aula, kokoaa kaikkien kerrosten ihmiset ja yritykset yhteen. Viihtyisässä ja valoisassa yhteisaulassa on oleskeluryhmiä, designvalaisimia ja runsaasti viherkasveja.

Kiinteistössä on neljä ja puoli toimistokerrosta, ja kunkin huoneistoala on noin 1100 m². Jokaisessa kerroksessa on muun muassa oma vehreä parveke ja avara näkymä atrium-aulaan. Kuhunkin kerrokseen on mahdollista tehdä viihtyisät työskentelytilat noin sadalle työntekijälle. Muunneltavien tilojen ansiosta samaan kerrokseen mahtuu yksi tai useampi yritys ja sekä neuvottelu- että toimistohuoneita voi poistaa tai lisätä.

Säterinkatu 6 sijaitsee Leppävaaran keskustassa - kivenheiton päässä kauppakeskus Sellon palveluista. Yhteydet eri puolille pääkaupunkiseutua ovat erinomaiset Kehä I:n, Leppävaaran juna- ja bussiaseman sekä tulevan Raide-Jokerin ansiosta.

Rakennuksen katutasossa sijaitsee tyylikäs lounasravintola, jonka terassi on pergoloiden ja istutusten ansiosta kuin rauhallinen puutarha, erillään kadun kohinasta. Atrium-aulan pienestä kahvilasta voi puolestaan napata cappuccinot ja pikkuherkut tapaamisiin.

Rakennuksen oma kuntosali helpottaa kiireistä arkea. Kuntoilun jälkeen voi rentoutua ylimmästä kerroksessa sijaitsevassa saunassa ja sen ylellisissä pesutiloissa. Sieltä löytyvät myös hulppea terassi, jonka istutukset ja tunnelmavalaistus rentouttavat oitis. Säterinkatu 6 tarjoaa myös aulapalvelut, jotka auttavat yrityksiä helposti ja nopeasti. Ensimmäisessä kerroksessa on suihku- ja pukuhuonetilat pyörällä töihin saapuvia varten. Kivenheiton päästä löytyvät Kauppakeskus Sellon palvelut.

Ilmoituksen pohjakuva on mallipohjakuva kiinteistöstä.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Säterinkatu 6, 02600 Espoo
Kaupunginosa
Leppävaara
Kohdenumero
15563963
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
249 m²

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa
Lisätietoa vakuudesta
Sop. muk.

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Rakennusvuosi
2001
Energiatodistus
Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Scanreal Oy LKV
Puh: 020 730 8830
Scanreal Oy LKV
Opus Business Park, Hitsaajankatu 20, 00810 Helsinki
Scanreal Oy LKV
Scanreal Oy LKV
Puh: 020 730 8830

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita