510 m²

Miestentie 5-9, Keilaniemi, Espoo

Pinta-ala
510 m²
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Keilaniemi
Kaupunki
Espoo

Tästä monitilatyöympäristöstä avautuu ikkunat kolmeen suuntaan. Ensiluokkaista ja modernia toimitilaa uudiskohteessa Keilaniemessä. Swing House koostuu kahden toimistorakennuksen ja hotellin kokonaisuudesta. Uusi seitsenkerroksinen toimistotalo tarjoaa asiakkailleen korkealaatuiset palvelut ja työhyvinvointia tukevan työympäristön. Mahdollista vuokrata esimerkiksi kokonainen kerros omaan käyttöön, mutta kerrokset ovat myös jaettavissa neljälle käyttäjälle. Tilojen muunneltavuus on erinomainen.

Kiinteistössä on aulapalvelu, viihtyisä lounge, vastuullinen lounasravintola, kuntosali sekä liikunta- ja hyvinvointitilat. Työympäristön viihtyvyyttä lisäävät mm. vuorokausirytmiä noudatteleva valaistus, eri kerroksiin suunnitellut äänimaisemat sekä ilmaa puhdistava seitsemänkerroksinen viherseinä. Ohessa havainnollistavia kuvia kiinteistöstä.

Swing House sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Keilaniemen metroaseman sisäänkäynnille ja Raide-Jokerin pysäkille kävelymatka on 200 metriä. Autoileville on pysäköintipaikkoja sekä talon parkkihallissa että pihassa, ja työmatkapyöräilijöille oma pyöräparkki ja sinne johtava ajoramppi.

Lisätietoja numerosta 020 7290 710 ja lisää kohteita www.premises.fi .

Energialuokka B.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Miestentie 5-9, 02150 Espoo
Kaupunginosa
Keilaniemi
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
510 m²
Kunto
Hyvä
Kunnon lisätiedot
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
vapaa
Kohde on
Osakehuoneisto

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Kyllä
Rakennuksen tyyppi
Toimistotila

Ota yhteyttä ilmoittajaan

CRE PREMISES
Vantaankoskentie 14, 01670 VANTAA

Ota yhteyttä ilmoittajaan