432 m²

Ahventie 4, Haukilahti, Espoo

Pinta-ala
432 m²
Kerros
5
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Haukilahti
Kaupunki
Espoo

Ahventie 4

Lämminhenkisessä Ahti Business Parkissa yhdistyvät joustavat ja kustannustehokkaat toimitilat, virikkeellinen työympäristö sekä erinomainen sijainti. Vapaana oleva 432 m2 tila sijaitsee Ahdin viidennessä kerroksessa, avarin näköaloin ja mahdollistaa monipuolisten tilaratkaisujen toteutuksen.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan, miten tilakokonaisuus voidaan muokata juuri sinun yrityksesi toiveiden ja tarpeiden mukaiseksi!

SIJAINTI

Ahti Business Park sijaitsee merellisessä Haukilahdessa, loistavalla näköalapaikalla, aivan Länsiväylän varrella. Ahtiin pääset kätevästi niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineilläkin. Lähin linja-autopysäkki sijaitsee aivan toimistotalon vieressä ja Niittykummun metroasemalle on vain kymmenen minuutin kävelymatka. Helsingin keskustaan ajat Länsiväylää pitkin noin 15 minuutissa. Pysäköintitilaa Ahdissa on runsaasti niin omalla autolla kulkeville kuin yritysten asiakkaillekin. Työmatkapyöräilijät on huomioitu laadukkaalla pyöräparkilla ja pukuhuonetiloilla.

KIINTEISTÖN JA LÄHIALUEEN PALVELUT

Ahti Business Parkissa yritysten on helppo viihtyä. Tarjolla on erilaisia liiketoimintaa tukevia palveluita kuten esimerkiksi asiantunteva aulapalvelu, neuvottelutiloja, viihtyisä lounasravintola sekä reilusti pysäköintitilaa. Henkilöstön hyvinvointiin on kiinnitetty huomiota muun muassa työmatkaliikuntaa tukevin sosiaalitiloin. Lähistöllä sijaitsevien Kauppakeskus Niityn sekä Iso Omenan ansiosta alueen palvelutarjonta on todella laaja ja monipuolinen.

JOUSTAVAT JA VIIHTYISÄT TOIMITILAT

Ahti Business Park tarjoaa yrityksesi henkilöstölle persoonallisen työskentely-ympäristön. Kaikki toimistotilat ovat muokattavissa yrityksesi toimintaa tukeviksi.

EKOLOGISUUS ARVOSSAAN

Ahti Business Parkille on myönnetty Very Good -tason BREEAM In-Use -ympäristösertifikaatti. Kiinteistö suoriutui erityisen hyvin mm. julkisen ja kevyen liikenteen mahdollistamisessa sekä ympäristö- ja energiatehokkuutta tukevissa toimintamalleissa. Ahdille myönnetty sertifikaatti on osoitus hyvästä ympäristötyöstä, jota jatkuvasti kehitetään kiinteistön ylläpidossa.

Lisätietoja kohteesta: www.ahtibusinesspark.fi

Kiinteistön omistaa Mandatum Henkivakuutusosakeyhtiö.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Ahventie 4, 02170 Espoo
Kaupunginosa
Haukilahti
Kerros
5
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
432 m²
Lisätietoa vapautumisesta
Vapaa
Palvelut
Aulapalvelu, Catering, Lounasravintola, Posti, Siivouspalvelu, Tietoliikenne, Vuokrattavat neuvottelutilat

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
Autopaikka - Halli, Autopaikka - Piha

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Janna Tigerstedt
Senior Leasing Manager
Colliers Finland - Toimitilat
Ratamestarinkatu 7 B, 00520 Helsinki
Janna Tigerstedt
Senior Leasing Manager
Janna Tigerstedt
Senior Leasing Manager

Ota yhteyttä ilmoittajaan