693 m²

Keilasatama 5, KEILANIEMI, Espoo

Pinta-ala
693 m²
Kerros
4
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
KEILANIEMI
Kaupunki
Espoo

Rakennuksen kuvaus: Moderni rakennus tunnetussa, merellisessä ympäristössä Keilaniemessä. Moderni rakennus, jossa poikkeuksellisen korkeatasoinen teknologia, mihin sisältyy mm. julkisivukaihtimet, varavoimajärjestelmä ja ATK-konesali. Laaja muuntojoustavuus eri työskentelytapoihin. Saatavissa myös korkeatasoiset kalusteet kilpailukykyiseen hintaan. Palveluja saatavissa runsaasti: neuvottelukeskus laitteineen, aulapalvelu, sisäverkko, kulunvalvonta, kuntosali/sauna. Erillisellä veloituksella myös: postinkäsittely, puhelinvaihde, sisäverkon ylläpito. juoma-automaatit, kokoustarjoilut, sauna/edustustilat. Parkkipaikkoja kannella ja hallissa.

Rakennus sijaitsee loistavalla paikalla Keilasataman yrityskeskittymässä. Alueelle on loistavat julkiset kulkuyhteydet ja metroasema on aivan rakennuksen välittömässä läheisyydessä.

Tilan kuvaus: Erittäin valoisa toimistotila modernissa Keilaniemen ympäristössä. Vuokrattavasta tilasta voi muokata sekä avo- että kombikonttoria, uuden vuokralaisen toiveiden mukaan. Upeat näkymät rakennuksen neljännestä kerroksesta. Toimistorakennuksessa on tarjoilla laadukkaat ja monipuoliset business Parkin palvelut.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Keilasatama 5, 02150 Espoo
Kaupunginosa
KEILANIEMI
Kerros
4
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
693 m²
Kokonaispinta-ala
693 m²

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Puh: 0207 61 99 61
Keskuskatu 5 B, 6. krs, 00100 Helsinki
Puh: 0207 61 99 61

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.