422 m²

Keilaranta 10-16, Keilaniemi, Espoo

Pinta-ala
422 m²
Kerros
2
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Keilaniemi
Kaupunki
Espoo

Huippumodernia toimitilaa Suomen merkittävimmän biotiede- ja teknologiakeskittymän laajennusosasta Life Science Center Keilaniemestä

Suomen merkittävin biotiede- ja teknologiayrityskeskittymä kasvaa, kun parin vuoden kuluttua 8 000 neliömetrin kokoinen laajennusosa valmistuu nykyisten tilojen yhteyteen. Alkuvuodesta 2023 valmistuva 7-kerroksinen laajennusosa vastaa vauhdikkaasti kasvavien biotiede- ja teknologiayritysten muuttuviin tarpeisiin. Lopputuloksena on uusi, terveellinen ja turvallinen työympäristö, joka tukee yritysten menestystä ja henkilöstön hyvinvointia. Uudessa kiinteistössä tärkeässä osassa ovat kestävä kehitys, vastuullisuus ja hiilijalanjäljen alentaminen. Energian- ja vedenkulutuksen tarkkailun, sekä kierrätyksen ja jätteiden lajittelun lisäksi kiinteistössä panostetaan viihtyvyyteen kuten valaistukseen, ilmanlaatuun, materiaaleihin sekä luonnonvalon ja viherkasvien määrään. Kaikki tilat voidaan suunnitella jokaisen yrityksen tarpeiden mukaan ja ne ovat vuokralaistemme toiveiden mukaan vaivattomasti ja nopeasti muunneltavissa. Haluamme tarjota yrityksille työympäristön, jossa työnteko on sujuvaa ja henkilöstö on motivoitunutta. Viihtyisä työympäristö on kilpailuetu, joka houkuttelee parhaat osaajat. Ensiluokkaisten ravintola-, catering- ja aulapalveluiden sekä nykyaikaisten ja valoisien kokous- ja edustustilojen lisäksi löytyvät myös sisätiloissa oleva pyöräparkki, autopesula, hammaslääkäri, kampaamo, hieroja, pesula, kuntosali ja runsaasti suihkutiloja. Meille on helppo tulla autolla, metrolla, pyörällä – tai veneellä. Metrolla Helsingin keskustaan 10 min. Kehä I kivenheiton päässä. Ja pian meille pääsee myös pikaraitiovaunulla uuden Jokeri-radan valmistuttua. Uuden kiinteistön valmistuttua yhteisössä toimii jo nelisenkymmentä biotiede- ja teknologiayritystä ja työskentelee yhteensä noin 1 700 huippuosaajaa. Tule kehittämään yhdessä parempaa huomista!

Edustavaa ja käyttäjän tarpeiden mukaan muunneltavaa toimistotilaa rakennuksen 3.-7. kerroksissa. Ylempien kerrosten toimistoista aukeaa upeat 360 asteen näkymät ja tästä saadaan isommallekin käyttäjälle yhdistettyä useampi kerros tarpeen mukaan. Tiloihin voidaan toteuttaa myös vaativasti turvaluokiteltuja tiloja sekä laboratoriotiloja.

Edustava ja käyttäjän tarpeiden mukaan muunneltava toimistotila toisessa kerroksessa aulapalvelun ja neuvottelutilojen välittömässä läheisyydessä.

Palvelumme on tilanhakijalle maksuton. Kysy lisää, Ville Tanskanen ville.tanskanen@newsec.fi p. 040 184 7053

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Keilaranta 10-16, 02150 Espoo
Kaupunginosa
Keilaniemi
Kohdenumero
15851128
Kerros
2 / 7
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
422 m²
Kerrosala
1 154 m²
Kokonaispinta-ala
6 500 m²
Lisätietoa vapautumisesta
Alkuvuodesta 2023 valmistuva kiinteistö
Vuokralaistyyppi
Päävuokralainen

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Kerroksia
7

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Ville Tanskanen
Leasing Manager
Puh: 040 184 7053
Mannerheiminaukio 1 A, 00100 Helsinki
Ville Tanskanen
Leasing Manager
Ville Tanskanen
Leasing Manager
Puh: 040 184 7053

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.