1 100 m²

LINNOITUSTIE 6 SÄTERINPORTTI, Leppävaara, Espoo

Pinta-ala
1 100 m²
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Leppävaara
Kaupunki
Espoo

Rakennuksen kuvaus: Säterinportin toimistojen ja yleisten tilojen suunnittelussa on otettu huomioon työnteon muuttuvat tarpeet. Talo tarjoaa tiloja niin keskittymistä vaativaan työhön kuin tiimin väliseen ideointiin. Kiinteistö koostuu viidestä toisiinsa kytketystä toimistotalosta, joiden tilat ovat modernit, mukautuvat ja mahdollistavat moninaiset työskentelytavat. Säterinportissa ollaan panostettu yhteistilojen viihtyvyyteen ja erityisesti vuonna 2018 avattu Mukavuusalue tarjoaa henkilöstölle lisäarvoa. Mukavuusalue on virkistymispaikka, jossa työntekijät voi kokoontua pelikonsolien tai biljardin pariin, mennä kuntosalille tai osallistua ryhmäliikuntaan. Lisäksi alueella voi järjestää tapahtumia. Mukavuusalueen lisäksi talossa on ravintoloita, aulapalvelu, neuvottelutiloja ja runsaasti parkkitilaa. Säterinportti sijoittuu näkyvästi Kehä I:n ja Turunväylän risteysalueelle ja Sellon moninaiset palvelut sekä juna-asema ovat kävelyetäisyydellä vain noin 800 metrin päässä.

Tilan kuvaus: Säterinportissa mahdollisuus vuokrata puolikas kerros tehokasta ja tyylikästä toimitilaa. Talo on moderni sekä viihtyisä ja tilat remontoidaan käyttäjälle. Tilat tekee erityisen valoisaksi talon keskellä kulkeva atrium ja luonnonvaloa pääsee tiloihin joka suunnasta.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Leppävaara
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
1 100 m²
Kokonaispinta-ala
1 100 m²

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Puh: 0207 61 99 61
Keskuskatu 5 B, 6. krs, 00100 Helsinki
Puh: 0207 61 99 61

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.