2 045 m²

Sokerilinnantie 11, Leppävaara, Espoo

Pinta-ala
2 045 m²
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Leppävaara
Kaupunki
Espoo

Modernia toimitilaa Sola Business Valleyssa

Vuonna 2012 valmistunut Sola Business Valley on suosittu toimistokohde Kehä I:n varrella, Leppävaaran palveluiden ja juna-aseman vieressä. Pirteän värinen Sola ei jää huomaamatta, ja täältä löydät yrityksellesi edustavat toimitilat parhaalla sijainnilla.

Solassa on yli 16 000 m² vuokrattavaa toimitilaa kuudessa kerroksessa. Toimitilojen muunneltavuus, hyvät palvelut ja huippusijainti luovat Solasta erinomaisen työympäristön kaikenlaisille tiimeille.

Sijainti Turunväylän ja Kehä I:n liittymän lähettyvillä mahdollistaa hyvät kulkuyhteydet autoilijoille. Autopaikkoja on tarjolla lämpimässä parkkihallissa, kiinteistön pihalla sekä pysäköintitalossa. Julkisilla kulkuvälineillä saapuminen on myös mutkatonta, Leppävaaran asema sijaitsee vain 400 m päässä Sola Business Valleysta.

Vuokrattavana oleva tilakokonaisuus koostuu kahdessa kerroksessa olevista 2045 m2 toimistotiloista. Tilat on mahdollista myös jakaa ja vuokrata pienempinä tilakokonaisuuksina. Toimistotilat ovat pääasiassa valoisaa avotilaa. Tilaratkaisut ja sisustus voidaan suunnitella yhdessä uuden käyttäjän toiveiden mukaisesti.

Sola Business Valleyn kattava palveluvalikoima sisältää mm. lounasravintolan, aulapalvelun, postituspalvelut sekä neuvotteluhuoneet. Lisäksi löytyy varasto-/ ja sosiaalitiloja, pyöräparkki, sähköautojen latauspisteet.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Sokerilinnantie 11, 02600 Espoo
Kaupunginosa
Leppävaara
Kohdenumero
15957742
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
2 045 m²
Vuokralaistyyppi
Päävuokralainen

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa
Lisätietoa vakuudesta
3 kk

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Taika Salo
Leasing Manager
Puh: 041 432 4116
Newsec Property Asset Management Finland Oy | Toimitilat
Mannerheiminaukio 1 A, 00100 Helsinki
Taika Salo
Leasing Manager
Taika Salo
Leasing Manager
Puh: 041 432 4116

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita