411 m²

Perkkaantie 4, Leppävaara, Espoo

Pinta-ala
411 m²
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Leppävaara
Kaupunki
Espoo

Hyvinvointiin keskittyvää, uutta pääkonttoritasoista toimistotilaa. Vuokrattavissa ylin, 12. toimistokerros. Avara toimitila, josta upeat näkymät kaikkiin ilmansuuntiin.

Ainutlaatuinen kohtaamiskeidas OOPS - Oasis Of Professionals on rakentumassa erinomaiselle sijainnille Espoon Leppävaaraan. Kolmiosaisen projektin ensimmäisessä vaiheessa valmistuu 18 500 m2 toimitilaa, joista 1000 m2 liiketiloja sekä pysäköintihalli, jonne syntyy pysäköintipaikkoja 379 kpl sekä pyöräparkkeja 315 kpl. Myöhemmissä vaiheissa rakentuu lisää työtilaa, elämyskeskus, hotelli sekä asuntoja.

Konseptin lähtökohtana on ollut hyvinvointi ja ympäristöasiat. Keskeisimpiä arvoja ovat kestävä kehitys ja mahdollisimman hyvinvoiva ihminen ja työ. Myös kokeilukulttuuri on vahvassa roolissa ja kokeilukulttuuri näkyy jatkuvalla toiminnan kehittämisellä, digitaalisuuden mukaan tuomisella ja uusilla innovaatioilla niin toimistoissa, hotellissa kuin liiketiloissa. Tilojen materiaalivalinnoissa näkyy pitkäikäisyys ja ympäristöystävällisyys. Jäähdytys- ja lämmitysjärjestelmät säätyvät ihmismäärien, lämpötilojen ja hiilidioksidipitoisuuksien mukaan. Säästetty ja tuotettu energia infotaan reaaliaikaisen seurannan myötä tilojen käyttäjille. Tavoitteena on saada toimistorakennuksille BREEAM-ympäristöluokituksen mukainen Excellent-sertifikaatti.

Lisätietoa numerosta 020 7290 710 ja lisää kohteita premises.fi

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta tai energialuokka ei tiedossa.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Perkkaantie 4, 02600 Espoo
Kaupunginosa
Leppävaara
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
411 m²
Lisätietoa vapautumisesta
elokuu 2021
Kohde on
Osakehuoneisto

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Kyllä
Rakennuksen tyyppi
Toimistotila

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Vantaankoskentie 14, 01670 VANTAA

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.