468 m²

Miestentie 7, Otaniemi, Espoo

Pinta-ala
468 m²
Kerros
4
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Otaniemi
Kaupunki
Espoo

Rakennuksen kuvaus: Swing House on toinen vaihe Swing –hanketta, jossa jo olemassa olevan ensimmäisen vaiheen toimistotalon kylkeen rakennetaan hotelli sekä toinen toimisto-osa. Swing Housen on määrä valmistua vuoden 2021 lopussa ja se tulee hotellin lisäksi käsittämään noin 5.000 m² uutta toimistoa seitsemässä kerroksessa. Kolme rakennusta liitetään toisiinsa ja vuokralaiset voivat hyödyntää kaikkien kolmen talon tarjoamia palveluita, kuten ravintolaa, lounge-aluita ja kuntosalia. Lisäksi vuokralaisille on vuokrattavissa neuvottelutiloja ja aulapalvelu.

Swing Housessa korostetaan työympäristön mahdollistamaa hyvinvointia ja luodaan WELL –sertifioidut työskentelyolosuhteet. Kiinteistö tarjoaa tilakokoonpanoja alkaen 25 hengen yrityksestä aina suurienkin organisaatioiden tilatarpeisiin asti. Yhden toimistokerroksen pinta-ala on n. 900m2. Kerroksia on mahdollistaa yhdistää sisäporras –ratkaisuin.

Tilan kuvaus: Mahdollisuus vuokrata täysin uusi, räätälöitävä toimisto Swing House -kohteesta ja tarjolla useita tilakokoja, esim. 468m² 4. kerroksesta. Uudiskohde valmistuu vuoden loppuun mennessä 2021 ja tilat tulevat olemaan erityisen modernit ja mahdollistavat tilasuunnittelut yhdessä vuokralaisen kanssa. Rakentamisessa keskitytään hyvinvointiin eli laadukkaaseen sisäilmaan, materiaaleihin, luonnonvaloon ja työntekijöiden vireyteen sekä liikkuvuuteen. Oheinen pohjakuva on esimerkki tilaistutuksesta.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Miestentie 7, 02150 Espoo
Kaupunginosa
Otaniemi
Kerros
4
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
468 m²
Kokonaispinta-ala
468 m²

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Puh: 0207 61 99 61
Keskuskatu 5 B, 6. krs, 00100 Helsinki
Puh: 0207 61 99 61

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.