192 m²

Keilaranta 1 A, Keilaniemi, Espoo

Pinta-ala
192 m²
Toimitilan tyyppi
Liiketila
Kaupunginosa
Keilaniemi
Kaupunki
Espoo

Keilaranta 1 A, 192m2, 1. kerros, Liiketila

Keilaranta 1 -kiinteistön 1. kerroksesta on vuokrattavissa liiketila, jossa isot ikkunat torialueelle. Tilaa ei vuokrata kahvilaksi eikä ravintolaksi vaan esim. showroom -tilaksi.

Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: C&W Retail Services, puh. 010 836 8418, retail@cushwake.fi.

Keilaranta 1 A on valmistunut vuonna 2012. Se on platinatason kiinteistö yritysmaailman ytimessä. Keilaranta 1 A:lle on myönnetty LEED Platina-ympäristösertifikaatti. 11-kerroksisen tornin toimistotiloista on upeat merinäköalat. Keilaranta tarjoaa tyylikkäät aula- ja vastaanottotilat, ainutlaatuisen merellisen maiseman talon kaikista kerroksista sekä erinomaiset tietoliikenneyhteydet. Kiinteistössä on lounasravintola, auditorio sekä runsas valikoima eri kokoisia kokous- ja neuvotteluhuoneita. Toimistotilojen viihtyvyyttä lisäävät epäsuora valaistus, ääntä vaientava akustiikka sekä runsas luonnonvalo. Myös sisäilman laatu ylittää selkeästi suomalaisen vaatimustason. Työntekijöiden virkistykseksi Keilarannassa on kuntosali ja sauna. Ylimmässä 11. kerroksessa sijaitsevat kiinteistön edustus- ja neuvottelutilat. Kohteessa on runsaasti pysäköintitilaa henkilökunnan käyttöön.

Kiinteistössä on ostettavissa toimistohotellilta lisäpalveluina: - aulapalvelut (sis. postitus) - sihteeripalvelut - puhelinvaihde-ja vastauspalvelut - nopeat nettiyhteydet - kuriiripalvelut - verkkotulostus-ja kopiokonepalvelut - toimistokalusteiden vuokraus - osa-aikatoimisto-ja päivätoimistopalvelut

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Keilaranta 1 A, 02150 Espoo
Kaupunginosa
Keilaniemi
Toimitilan tyyppi
Liiketila
Tilan pinta-ala
192 m²
Kokonaispinta-ala
192 m²

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Liiketila
Rakennusvuoden lisätiedot
2012
Kunnan numero
49

Ota yhteyttä ilmoittajaan

C&W Retail Services
Puh: 0108368418
Cushman & Wakefield
Keskuskatu 1a, 00100 Helsinki
C&W Retail Services
C&W Retail Services
Puh: 0108368418

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita