408 m²

Piispanportti 11, Olari, Espoo

Pinta-ala
408 m²
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Olari
Kaupunki
Espoo

Piispanportti 11, 408m2, 5. kerros, Toimistotila

Helmikuussa 2021 valmistunut uudiskohde. Tuo yrityksesi uusiin, muuntojoustaviin toimitiloihin Länsiväylän varrelle. Tähän puolikkaaseen toimistokerrokseen saa tilaratkaisusta riippuen työpisteet noin 24-35 henkilön organisaatiolle. Tilat suunnitellaan aina yrityksen tarpeita vastaaviksi.

Energiatehokas, käyttöön ja tarpeeseen reagoiva valaistuksenohjaus, laadukkaat akustiikkaratkaisut, tasainen, vedoton viilennys ja optimoitu ilmanvaihto tukevat tehokasta, tuottavaa työskentelyä. Valoisa ja avara aula toimii koko talon vapaamuotoisena kohtauspaikkana, jossa voi vaihtaa kuulumiset ja verkostoitua muiden käyttäjien kanssa.

The Loft House toimistotalo on Espoon Olariin, Länsiväylän varrelle helmikuussa 2021 valmistunut moderni ja muuntojoustava toimistokiinteistö. The Loft House tarjoaa yritykselle erinomaisen sijainnin kasvavan toimisto- ja palveluympäristön ytimessä. Lähialueen monipuoliset palvelut, erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet ja kiinteistön kestävästi suunnitellut, terveelliset ja energiatehokkaat ratkaisut tekevät toimistotalosta vetovoimaisen työympäristön.

Nykyaikainen talotekniikka, mm. jäähdytys säteilijöillä. Aulapalvelu, kahvila, neuvottelutilat, kuntosali. Kestävää kehitystä ja hyvinvointia tukeva LEED Gold ja WELL -sertifiointeihin tähtäävä toteutus. 116 pysäköintioikeuspaikkaa ja runsaasti pyöräpaikkoja. Työmatkapyöräilijöille suihkutilat ja pukukaapit.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Piispanportti 11, 02240 Espoo
Kaupunginosa
Olari
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
408 m²
Kokonaispinta-ala
408 m²
Kunto
Uusi

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Kyllä
Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Rakennusvuoden lisätiedot
2021
Kunnan numero
49

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Toimistovuokraus
Puh: 0108368400
Cushman & Wakefield
Keskuskatu 1a, 00100 Helsinki
Toimistovuokraus
Toimistovuokraus
Puh: 0108368400

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita