628 m²

Niittytaival 13, Niittykumpu, Espoo

Pinta-ala
628 m²
Kerros
3
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Niittykumpu
Kaupunki
Espoo

Niittytaival 13

Niittytaipaleen toimistotalossa yhdistyvät joustavat ja kustannustehokkaat toimitilat, viihtyisä työympäristö sekä hyvien kulkuyhteyksien sijainti. Vapaana oleva 628 m2 toimitila sijaitsee kiinteistön kolmannessa kerroksessa. Ota yhteyttä, niin keskustellaan, miten tilakokonaisuus voidaan muokata juuri sinun yrityksesi toiveiden ja tarpeiden mukaiseksi.

SIJAINTI

Niittytaipaleen toimistotalo sijaitsee aivan Länsiväylän kupeessa, kehittyvän ja kasvavan Niittykummun alueella, jossa sijaitsee useiden kotimaisten ja kansainvälisten yritysten toimitiloja. Niittytaipaleeseen pääset kätevästi niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineilläkin. Niittykummun metroasemalle on alle kymmenen minuutin kävelymatka ja Helsingin keskustaan ajat omalla autolla Länsiväylää pitkin noin 15 minuutissa. Pysäköintitilaa on runsaasti niin omalla autolla kulkeville kuin yritysten asiakkaillekin. Työmatkapyöräilijät on huomioitu laadukkaalla pyöräparkilla ja pukuhuonetiloilla.

KIINTEISTÖN JA LÄHIALUEEN PALVELUT

Lähistöllä sijaitsevien Kauppakeskus Niityn sekä Iso Omenan ansiosta alueen palvelutarjonta on todella laaja ja monipuolinen. Niittytaipaleen kiinteistössä on tarjolla eri kokoisia neuvottelutiloja ja henkilöstön hyvinvointiin on kiinnitetty huomiota muun muassa kompaktilla kuntosalilla sekä työmatkaliikuntaa tukevin sosiaalitiloin.

TOIMITILAT

Kiinteistössä juuri uudistettu viihtyisä aulatila. Kaikki toimistotilat ovat muokattavissa yrityksesi toimintaa ja identiteettiä tukevaksi työskentely-ympäristöksi.

EKOLOGISUUS ARVOSSAAN

Niittytaipaleen toimistotalolle on myönnetty BREEAM In-Use -ympäristösertifikaatti. Kiinteistö suoriutui erityisen hyvin mm. julkisen ja kevyen liikenteen mahdollistamisessa sekä ympäristö- ja energiatehokkuutta tukevissa toimintamalleissa. Myönnetty sertifikaatti on osoitus hyvästä ympäristötyöstä, jota jatkuvasti kehitetään kiinteistön ylläpidossa.

Kiinteistön omistaa Mandatum Henkivakuutusyhtiö.

Lisätietoja osoitteesta www.niittytaival13.fi

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Niittytaival 13, 02200 Espoo
Kaupunginosa
Niittykumpu
Kerros
3
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
628 m²
Lisätietoa vapautumisesta
Vapaa
Palvelut
Aulapalvelu, Catering, Lounasravintola, Posti, Siivouspalvelu, Tietoliikenne, Vuokrattavat neuvottelutilat

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
Autopaikka - Piha

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Janna Tigerstedt
Senior Leasing Manager
Colliers Finland - Toimitilat
Ratamestarinkatu 7 B, 00520 Helsinki
Janna Tigerstedt
Senior Leasing Manager
Janna Tigerstedt
Senior Leasing Manager

Ota yhteyttä ilmoittajaan