90 € / kk5 m² - 10 m²

Tapiolantie, Hakalehto, Espookk

Vuokra/kk
90 € / kk
Pinta-ala
5 m² - 10 m²
Kerros
4
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Hakalehto
Kaupunki
Espoo

Joustavat työtilajäsenyydet kohteessa Regus Tapiola 4th Floor

Kun liityt Regus-jäseneksi, voit tehdä töitä missä ja milloin tahansa. Valittavanasi on useita erilaisia vaihtoehtoja toimisto- ja coworking-jäsenyyksistä lounge-jäsenyyksiin, ja hinnoittelu alkaa 90 eurosta. Olipa työskentelytyylisi millainen hyvänsä, tarjoamamme joustavuuden ja vapauden ansiosta löydät juuri sinulle sopivan ratkaisun. Astu vain sisään yhteen globaaliin verkostoomme kuuluvista kohteistamme ja aloita työt – aina silloin kun sinulle sopii.

Nauti seesteisemmästä työnteosta puutarhakaupungissa. Tapiolan keskustornin 4. kerroksen toimitilamme antaa mahdollisuuden työskennellä rauhallisesti lähellä merta suihkulähteiden ja puistojen ympäröimänä. Paikalle pääsee nopeasti normaaleilla linja-autovuoroilla Tapiolasta ja Helsingistä.

Kutsu asiakkaita suositulle yritysalueelle ja työskentele heidän kanssaan hiljaisissa, luonnonvalon valaisemissa tiloissa. Jos asiakkaasi haluavat tutustua paikalliseen kulttuuritarjontaan, Tapiolan kulttuurikeskus, Espoon kaupunginteatteri, Tapiolasali ja WeeGee – kiinnostava näyttelykeskus – ovat kaikki lyhyen matkan päässä.

Regus-jäsenyyteen sisältyy • Valintasi mukainen työtila yksityistoimistossa, coworking- tai business lounge -tiloissa sinulle ja yhdelle vieraalle • Pääsy tuhansiin kohteisiimme maailmanlaajuisesti • suojattu yritystason tekniikka ja Wi-Fi-yhteys • tulostimet ja hallinnollinen tuki • ammattimainen vastaanotto- ja tukitiimi • siivous-, ylläpito- ja turvallisuuspalvelut • kuukausittaisia verkostoitumis- ja yhteisötapahtumia • helppo tilojen varaaminen ja tilin hallinta sovelluksen kautta

Kuvat ovat eri keskuksistamme, eivätkä välttämättä vastaa juuri kyseessä olevaa kohdetta.

Tiedustele nyt

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Tapiolantie, 02100 Espoo
Kaupunginosa
Hakalehto
Kohdenumero
16834659
Kerros
4
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Joustava pinta-ala
5 m² - 10 m²
Huoneiston kokoonpano
kk
Keittiö
Keittokomero
Vuokrataan kalustettuna
Kyllä

Hinta

Vuokra/kk
90 € / kk

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila

Ota yhteyttä ilmoittajaan

IWG Group
Puh: +358942411492
Regus
Mannerheimintie 12, 00100 Helsinki
IWG Group
IWG Group
Puh: +358942411492

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita