1 581 m²

Bertel Jungin aukio 9 A, Leppävaara, Espoo

Pinta-ala
1 581 m²
Kerros
4
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Leppävaara
Kaupunki
Espoo

Laadukasta toimistotilaa Leppävaaran Alberga Business Parkissa

Laadukasta ja modernia toimitilaa keskeisellä sijainnilta Espoon Leppävaarassa. Alberga Business Parkin erittäin kattavat palvelut huolehtivat, että työntekijäsi saa keskittyä olennaiseen ja muuntojoustavat tilat on suunniteltu tukemaan työhyvinvointia sekä tuottavuutta. Kiinteistön monipuoliset palvelut kattavat aulapalvelusta ravintola- ja cateringpalveluihin sekä toimitilapalvelut. Kiinteistöstä löytyy tilaa kaiken kokoisten yritysten tarpeisiin. Olitpa sitten pienempi tai suurempi toimija, Albergan hyvin toteutetut tilat tukevat yrityksesi tiedonkulkua ja minivoivat stressiä aiheuttavia tekijöitä. Lisää palveluja löytyy viereisestä kauppakeskus sellosta ja muun muassa laaja lounasvalikoima.

Kohteen keskeisen sijainnin ansioista sinne on helppo saapua niin julkisilla kuin autollakin. Alberga Business park sijaitsee Kehä I:n varressa, joten autolla saapuminen on helppoa eikä parkkipaikkaakaan tarvitse etsiä sillä kiinteistöstä löytyy oma pysäköintitalo sekä vieraiden kulkuneuvoille löytyy pysäköintitilaa talojen edustalta. Leppävaaran asema on lyhyen kävelymatkan päässä ja sieltä saavuttaa useita bussilinjoja, sekä junan jolla ennättää Helsingin keskustaan 20 minuutissa. Useita Pyöräileville töihin saapuminen on tehty mukavaksi, sillä kiinteistössä on polkupyörävarasto sekä pukeutumis- ja pesutilat.

Vuokrataan neljännen kerroksen 1581m2 toimisto, joka on muokattavissa avotoimistoksi, toimistohuoneiksi tai näiden yhdistelmäksi. Tila on mahdollista jakaa kahteen osaan.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Leppävaara
Kohdenumero
16871445
Kerros
4
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
1 581 m²

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Meri Kajas
Leasing Manager
Puh: 050 322 5044
Newsec Property Asset Management Finland Oy | Toimitilat
Mannerheiminaukio 1 A, 00100 Helsinki
Meri Kajas
Leasing Manager
Meri Kajas
Leasing Manager
Puh: 050 322 5044

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita