900 m²

Sinikalliontie 7, Mankkaa, Espoo

Pinta-ala
900 m²
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Mankkaa
Kaupunki
Espoo

Sinikalliontie 7, 900m2, 5. kerros, Toimistotila

Espoon Sinimäessä vapautumassa toimistotilaa 5. kerroksessa. Tämä koko kerroksen tilakokonaisuus voidaan vuokrata kokonaan tai pilkkoa helposti kahdelle käyttäjälle. Kohteella on hyvä sijainti Turunväylän varrella Nihtisillan solmukohdassa vain 10 minuutin ajomatkan päässä kauppakeskus Sellosta. Sisävalokuvat ovat esimerkkejä kiinteistön tiloista.

Sinikalliontie 7 kiinteistössä vuokralaisen on helppo viihtyä. Ensimmäisessä kerroksessa on kiinteistön näyttävä pääsisäänkäynti, henkilöstöravintola, Happy Friends lounasravintola ja catering-palvelu sekä neuvottelu- ja koulutustiloja. Neljä seuraavaa kerrosta ovat toimistotiloja, jotka ovat osittain avotilaa ja osittain huoneisiin jaettua tilaa. Vuokralaisten käytössä on myös tasokas kuntosali. Rakennuksessa on koneellinen, jäähdytyksellä varustettu ilmanvaihto.

Kiinteistön tilat ovat korkeatasoisia ja soveltuvat hyvin mm. toimisto-, koulutus- ja showroom-tilaksi. Tilat on mahdollista räätälöidä kunkin yrityksen tilatarpeiden mukaan joko avokonttoriratkaisuina, työhuonekokonaisuuksina tai näiden yhdistelminä.

Kiinteistö sijaitsee suurten teiden risteyksessä, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Sinikalliontie 7 on aitiopaikka yrityksellesi sekä näkyvyyden, että työntekijöiden ja vieraiden liikkumisen kannalta. Kohteessa on runsaasti autopaikkoja sekä 28 autopaikkaa käsittävä parkkihalli. Työmatkapyöräilijöitä ilahduttaa lukittu pyöräparkki ja suihkutilat, lämmin pyöränhuolto- ja pesutila, myös ajoneuvojen pesupaikka on vapaasti käytössä.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Sinikalliontie 7, 02630 Espoo
Kaupunginosa
Mankkaa
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
900 m²
Kokonaispinta-ala
900 m²
Tilan jakaminen
400m2, 500m2
Linkit

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Rakennusvuoden lisätiedot
1989
Kunnan numero
49

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Toimistovuokraus
Puh: 0108368400
Cushman & Wakefield
Keskuskatu 1a, 00100 Helsinki
Toimistovuokraus
Toimistovuokraus
Puh: 0108368400

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita