131 m²

Otakaari 27, Otaniemi, Espoo

Pinta-ala
131 m²
Kerros
1
Rakennusvuosi
1961
Toimitilan tyyppi
Liiketila
Kaupunginosa
Otaniemi
Kaupunki
Espoo

Laadukas liiketila erinomaisella sijainnilla Otaniemessä kauppakeskus A Blancissa.

Vuokrataan 131 m² liiketila baari- tai kahvilakäyttöön erinomaisella sijainnilla hiljattain peruskorjatusta ostoskeskus A Blancista, Aalto-yliopiston kampuksen ytimestä.

Omalla sisäänkäynnillä ja aurinkoisella terassialueella varustettu tila sijaitsee ostoskeskuksen ensimmäisessä kerroksessa rakennuksen keskivaiheilla. Tila on kooltaan 131 m² ja siihen sisältyy keittiötila, henkilökunnan suihku- ja wc-tila sekä asiakkaiden wc-tilat. Aurinkoinen terassialue sijaitsee ulko-oven edustalla ja tilan yhteydessä on käteisautomaatti, jonka asiointiluukku on tilan ulkoseinustalla. Tila on tarkoitettu baari- tai kahvilakäyttöön, se ei mahdollista ruoanvalmistuskeittiötä.

Aiemmin Otaniemen ostoskeskuksena tunnettu Alvar Aallon suunnittelema ostoskeskus A Blanc tarjoaa uniikit puitteet liiketoiminnalle peruskorjauksen valmistuttua toukokuussa 2021. A Blanc sijaitsee keskellä Aalto-yliopiston kampusta Otaniemessä erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Bussit ja tulevaisuudessa Raide-Jokeri kulkevat aivan keskuksen edestä, ja Aalto-yliopiston metroasemalle on vain parin minuutin kävelymatka. Aalto-yliopiston päärakennus Dipoli sijaitsee keskuksen takana, ja keskuksen edessä aukeaa vehreä Alvarinaukio.

Parkkipaikka sekä pyöräparkki palvelevat A Blancin asiakkaita, ja pohjoispäädyn liiketilojen edessä on suuri terassialue. Keskus tarjoaa arkea tukevia lähipalveluita, erikoisliikkeitä, kohtaamis- ja ajanviettopaikkoja sekä toimistotiloja. A Blanc ja metroaseman yhteydessä sijaitseva kauppakeskus A Bloc toimivat kampuksen vapaa-ajan ja palveluiden keskittymänä ja tukevat toisiaan tarjoamalla monipuolisia palveluita ja tiloja.

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt: Sini Seppälä puh. +358 50 466 5034 sini.seppala@aalto.fi

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Otakaari 27, 02150 Espoo
Kaupunginosa
Otaniemi
Kohdenumero
17000936
Kerros
1 / 2
Toimitilan tyyppi
Liiketila
Tilan pinta-ala
131 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Tila on kooltaan 131 m² ja siihen sisältyy keittiötila, henkilökunnan suihku- ja wc-tila sekä asiakkaiden wc-tilat. Aurinkoinen terassialue sijaitsee ulko-oven edustalla.
Huoneiston kokoonpano
Kunto
Hyvä
Keittiö
Keittiö
Vuokralaistyyppi
Päävuokralainen

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Liiketila
Rakennusvuosi
1961
Liikehuoneistojen lukumäärä
8
Liikehuoneistojen pinta-ala
1 187 m²
Kerroksia
2
Tontin omistus
Oma
Lämmitys
Vesikeskuslämmitys

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Sini Seppälä
Vuokrauspäällikkö
Puh: 050 466 5034
ACRE Aalto-yliopistokiinteistöt Oy
Rakentajanaukio 4, 02150 Espoo
Sini Seppälä
Vuokrauspäällikkö
Sini Seppälä
Vuokrauspäällikkö
Puh: 050 466 5034

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita