798 m²

Revontulenkuja 1, Tapiola, Espoo

Pinta-ala
798 m²
Kerros
3
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Tapiola
Kaupunki
Espoo

Ainutlaatuinen, omalla terassilla varustettu moderni ja tyylikäs, 3. kerroksen 798 m² avo-/monitilatoimisto hyvällä sijainnilla Espoon Tapiolassa.

Modernia avo-/monitilatoimistoa, johon sijoitettavissa esim. 40 kpl avotilatyöpistettä. Tilassa on työhuoneita ja neuvotteluhuone sekä oma keittiö/taukotila. Lisäksi toimistosta on käynti omalle terassille.

Tapiolan Hohka on valoa huokuva katseenvangitsija keskeisellä sijainnilla Länsiväylän varrella Espoossa.

Vuonna 2010 valmistunut, kuusikerroksinen Tapiolan Hohka on syntynyt vuokralaisen viihtyvyyden ja ympäristön hyvinvoinnin näkökulmasta. Jopa 1500 työntekijälle soveltuva Hohka tarjoaa asiakkailleen toiminnallisesti monipuoliset, vaihtelevat ja joustavat tilaratkaisut. Sen kattava palveluvalikoima sekä erinomainen saavutettavuus niin julkisilla, pyörällä kuin autollakin sujuvoittaa työntekijöiden arkea.

Hohkan monipuolinen palveluvalikoima on suunniteltu niin, että se auttaa yrityksiä menestymään – ja työntekijöitä viihtymään. Aula- ja vastaanottopalvelujen lisäksi vuokralaisten käytössä ovat aulan viihtyisä kahvila herkullisine tuotevalikoimineen, erilliset vuokrattavat neuvottelutilat, sekä 100 hengen auditorio. Kokoustarjoilut ovat tilattavissa kätevästi kiinteistön ylimmässä kerroksessa sijaitsevasta, huippunäkymien ravintolasta. Hohkan kuntosali on kaikkien talossa työskentelevien käytössä. Noutopalveluna on saatavilla myös suutari- ja pesulapalveluita.

Lähistöllä kauppakeskus AINOAn monipuoliset palvelut ovat helposti saavutettavissa sujuvoittamaan arkea.

Lähin bussipysäkki on 100 metrin päässä ja metroasemalle on 600 metrin kävelymatka. 850:n auton parkkihalli löytyy omasta takaa. Lentokentälle hurauttaa autolla alle puolessa tunnissa ja Helsingin keskustaan reilussa kymmenessä minuutissa. Lisäksi kiinteistö on erinomaisen pyörätieverkoston varrella, tuletpa mistä suunnasta tahansa.

Ympäristön huomioiminen ulottuu aina Tapiolan Hohkan materiaalivalintoihin ja toimitilaratkaisuihin saakka – ne tukevat energiatehokkuutta ja elinkaariajattelua. Kiinteistö on saanut ensimmäisenä Pohjoismaissa aiempaa vaativammalla järjestelmällä mitatun GOLD-tasoisen LEED-ympäristösertifioinnin. Hohkan vastuullisuus näkyy lattiasta kattoon, konkreettisesti. Rakennuksen kattoa peittää tehokas 170 kilowatin aurinkosähköjärjestelmä, jonka tuotanto vastaa peräti 80 kerrostalokaksion vuosikulutusta. Lisäksi Hohkasta löytyy sähköautojen ja sähköpyörien latauspaikkoja.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Revontulenkuja 1, 02100 Espoo
Kaupunginosa
Tapiola
Kohdenumero
17042289
Kerros
3
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
798 m²

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa
Lisätietoa vakuudesta
Sop. muk.

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Energialuokka
E2007
Energiatodistus
Kyllä

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Scanreal Oy LKV
Puh: 020 730 8830
Scanreal Oy LKV
Opus Business Park, Hitsaajankatu 20, 00810 Helsinki
Scanreal Oy LKV
Scanreal Oy LKV
Puh: 020 730 8830

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita