850 € / kk81 m²

Merivalkama 8, Kivenlahti, EspooLiiketila, sos.tila, wc

Vuokra/kk
850 € / kk
Pinta-ala
81 m²
Huoneita
0
Kerros
1
Toimitilan tyyppi
Liiketila
Kaupunginosa
Kivenlahti
Kaupunki
Espoo

Hyvin liikenneyhteyksien vierellä Kivenlahdessa nopeastikin vapautuva liiketila niin myymälä kuin toimisto, tai esim. vastaanotto tilaksi. Tila ei sovellu mm. ravintolaksi tai kokoontumistilaksi. Taloyhtiö vuokraa tilaa ja tilan käytössä tulee huomioida yläpuolella olevat asunnot. Vuokra on alv:ton. Vuokravakuus vastaa 3 kk. vuokraa.

Liiketila sijaitsee sisäpihan puolella katutasossa. Linja-auto pysäkki n. 50 m, metro n. 300 m. ja kadunvarressa 4h kiekkopysäköinti esim. asiakaspysäköintiin. Lähimmästä P-talosta mahollista saada autopaikka !

Lisätietoja ja esittelyt: Mika Nyman 0400347758 tai mika.nyman@op.fi

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Merivalkama 8, 02320 Espoo
Kaupunginosa
Kivenlahti
Kohdenumero
545961
Kerros
1 / 6
Toimitilan tyyppi
Liiketila
Tilan pinta-ala
81 m²
Kokonaispinta-ala
81 m²
Huoneiston kokoonpano
Liiketila, sos.tila, wc
Huoneita
0
Lisätietoa vapautumisesta
Sopimuksen mukaan
Tilan jakaminen
Tila ei ole jaettavissa.
Lisätiedot
Vuokra on alv:ton -vuokranantajana taloyhtiö. Yhtiö pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä tehty vuoraustarjous/hakemus. Tila tulee tulla siihen käyttöön, joka vuokrahakemuksessa ilmoitetaan. Tila ei sovellu esim. kokoontumistilaksi, ravintolaksi. Toiminnassa huomioitava yläpuolella olevat asunnot. Vuokravakuus 3 kk vuokraa vastaava summa. Sopimus voidaan tehdä määräaikaiseksi tai toistaiseksivoimassa olevaksi, jossa 1. mahdollinen irtisanomisajankohta on 12 kk vuokrasopimuksen alkamisesta. Irtisanomisaika 3 kk. Mikäli vuokralainen irtisanoutuu aiemmin, on sanktiona 3 kk vuokraa vastaava summa / vuokravakuus. Vuokra sidotaan elinkustannusindeksiin ja vuokra tarkistetaan vuosittain 1.1 alkaen vuodesta 2024. Vuokraa voidaan korottaa sillä prosentilla, jolla indeksi on noussut, mutta vähintään 2 %. Vuokraa ei alenneta, mikäli korotusperuste pienentyisi. Tarkemmat vuokrausehdot erillinen liite. AUTOPAIKAT Kiinteistö Oy Kivenlahden Pysäköintitalossa (Merivirta kadun puolelta) on 29 sähköistettyä autohallipaikkaa sekä 16 sähköistettyä kansipaikkaa. Tällä hetkellä vapaita hallipaikkoja on 1 kpl ja kansipaikkoja on heti vapaana muutamia (25.10.2022). Autopaikkoja jakaa isännöitsijätoimisto jonotuslistan mukaisessa järjestyksessä. Meriusva osoitteessa: Meriusva 2 / Meripoiju 4 on ”kylmiä” autopaikkoja (ei lämmitystolppaa). Paikkoja jakaa/laskuttaa isännöitsijätoimisto. Paikkoja vapaana 0 (tilanne 25.10.2022). Autohallipaikka katettu 25,00 €/kk + avaimen panttimaksu Kivenlahden pysäköintitalo Autohallipaikka kansi 17,00 €/kk + avaimen panttimaksu Kivenlahden pysäköintitalo Autopaikka kylmä 12,00 €/kk Meriusvan paikoitusalue
Kohde on
Osakehuoneisto
Ensiesittelyssä
Ei
Postitoimipaikka
ESPOO

Hinta

Vuokra/kk
850 € / kk

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Lähtökohtaisesti vesimaksu sisältyy vuokraan. Mikäli toiminnassa käytetään runsaasti vettä, siitä erillinen laskutus. Vuokralaisen tehtävä oma sähkösopimus, sekä sopimus tietoliikenneyhteyksistä.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Liiketila
Huoneistojen lukumäärä
0
Liiketilojen pinta-ala
0 m²
Liikehuoneistojen lukumäärä
0
Kerroksia
6
Energialuokka
2018
Energiatodistus
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Kunnan numero
49
Lisätietoja talosta
Siirry talosivulle

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Mika Nyman
Toimitila- ja kiinteistöasiantuntija LKV, YKV, AKA/KHK
Puh: 0400 347758
OP Koti Uusimaa Oy LKV | Toimitilat
Hakaniemenranta 1, 00530 Helsinki
Mika Nyman
Toimitila- ja kiinteistöasiantuntija LKV, YKV, AKA/KHK
Mika Nyman
Toimitila- ja kiinteistöasiantuntija LKV, YKV, AKA/KHK
Puh: 0400 347758

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita