140,5 m²

Otakaari 5, Otaniemi, Espoo

Pinta-ala
140,5 m²
Kerros
2
Rakennusvuosi
1969
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Otaniemi
Kaupunki
Espoo

Uniikki avotoimisto Otaniemessä

Auditorioon rakennettu upea avotoimisto korkealla kattokorkeudella ja alkuperäisillä yksityiskohdilla. 2. kerroksen avotoimistotila (128 m2) rakentuu kolmesta tasosta. Lattiassa on palamattoa ja seinissä akustiikkalevyjä. Tilan perällä on pieni neuvotteluhuoneeksi tai toimistohuoneeksi sopiva tila. Tilassa on 12,50 m2 parvi- ja varastokokonaisuus 3. kerroksessa. Parvelle ei ole hissiä. Tilakokonaisuuden välittömässä läheisyydessä on viihtyisät yhteiskäyttöiset wc-tilat ja monipuolisesti varusteltu taukokeittiö sijaitsee lähimmässä startup-siivessä.

Kasvuyrityskeskus A Grid tarjoaa startup-yrityksille toimistotilaa sekä suoran väylän Aalto-yliopiston ja Otaniemen kampuksen verkostoihin, palveluihin, tutkimusinfrastruktuuriin ja osaamiseen. A Gridissä on 24 erilaista neuvotteluhuonetta, useita tapahtumatiloja sekä Omnian ylläpitämä yhteistyötila Makerspace, joka tarjoaa laitteita ja työkaluja mm. prototyyppien luomiseen ja tuotteiden valokuvaamiseen. A Gridissä järjestetään säännöllisesti myös avoimia tapahtumia ja työpajoja.

A Gridin palveluita: • aulapalvelut • suihku- ja pukukaappitilat • parkkipaikat lisämaksulla • kahvila- ja ravintola • neuvottelu- ja tapahtumatiloja • erilaisia yhteisötiloja • liikuntatila • vuokrattavat saunatilat • Business Espoo -yrityspalvelut

A Grid on täydellinen paikka esimerkiksi teknologiapainotteiselle yritykselle, jolla on yhteistyötä Aalto-yliopiston tai startup-/pienyritysten kanssa tai yrityksille, jotka tarjoavat startup-palveluja tai -ohjelmia. A Gridissä voivat työskennellä myös suuremmat yritykset, jotka ovat erikoistuneet tiettyyn Aalto-yliopiston tutkimukseen liittyvään T&K-toimintaan. Toimitilat A Gridissä sopivat myös hyvin hautomo- ja kiihdytinoperaattoreille.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Otakaari 5, 02150 Espoo
Kaupunginosa
Otaniemi
Kohdenumero
17116809
Kerros
2 / 4
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
140,5 m²
Kunto
Hyvä
Vuokralaistyyppi
Päävuokralainen

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa
Vuokra-aika
Toistaiseksi voimassa oleva

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Rakennusvuosi
1969
Liikehuoneistojen lukumäärä
0
Kerroksia
4
Tontin omistus
Oma
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, Metroasema lähellä, Sujuvat yhteydet omalla autolla
Rungon rakennustapa
Paikalla tehty

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Sini Seppälä
vuokrauspäällikkö
Puh: 050 466 5034
ACRE Aalto-yliopistokiinteistöt Oy
Rakentajanaukio 4, 02150 Espoo
Sini Seppälä
vuokrauspäällikkö
Sini Seppälä
vuokrauspäällikkö
Puh: 050 466 5034

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita