228 m²

Lars Sonckin Kaari 10-16, Leppävaara, Espoo

Pinta-ala
228 m²
Kerros
3
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Leppävaara
Kaupunki
Espoo

Tähän täysin uudistettuun ja laadukkaaseen toimistotilaan Stella Business Parkissa on helppo rakastua. Tilan harmoniset värivalinnat, laadukkaat ja vastuulliset materiaalit sekä toimivat tilaratkaisut puhuvat puolestaan ja aiheuttavat vetovoimaa. Tilasta ei puutu valoa ja se taipuu monentyyppiseen käyttöön. Tilasta löytyy yksi neuvotteluhuone, kaksi vetäytymistilaa, keittiölounge, avotoimistotilaa, yhteisöllinen työskentelyalue sekä kaksi wc-tilaa. Toimisto on valoisa lukuisten ikkunoiden johdosta. Koska tila on valmis, saa sen nopeastikin käyttöönsä. Ehdottomasti näkemisen arvoinen kiinteistö ja tila joten ota rohkeasti yhteyttä meihin niin me autamme tilanhaussanne. Palvelumme on täysin maksutonta tilanhakijalle.

Stella Business Park sijaitsee erinomaisella paikalla Espoon Leppävaarassa. Kokonaisuuteen kuuluvat neljä kiinteistöä jotka on ristitty Lunaksi, Terraksi, Solarikseksi ja Novaksi. Modernit toimitilat sopivat kaikenkokoisille toimijoille ja tilat ovat helposti muunneltavissa omaa toimintaa tukeviksi. Kohteessa vuokralaisella on hyvä olla kun palveluita työnarkeen löytyvät mm. aula- ja postituspalvelu, avara kuntosali, juuri valmistunut auditorio, upeat kattokerroksen saunatilat, neuvottelukeskus, autopesula sekä lounasravintola. Juna-asemalle kävelet nopeasti ja autolla saapuvat iloitsevat että Stella Business Parkissa on myös kaksi suurta parkkihallia, runsaasti parkkitilaa sekä sähköauton latauspisteitä.

Vapaana olisi täysin remontoitu toimisto - harmoniset värivalinnat, laadukkaat ja vastuulliset materiaalit sekä toimivat tilaratkaisut. Ota rohkeasti yhteyttä meihin niin me autamme tilanhaussanne. Palvelumme on täysin maksutonta tilanhakijalle.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Lars Sonckin Kaari 10-16, 02600 Espoo
Kaupunginosa
Leppävaara
Kerros
3
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
228 m²
Kokonaispinta-ala
228 m²
Lisätietoa vapautumisesta
Heti vapaa

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Hissi
Kyllä

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Sami Viitala
Puh: +358 400 149 302
Croisette Finland Oy
Erottajankatu 5 A 6, 00130 Helsinki
Sami Viitala
Sami Viitala
Puh: +358 400 149 302

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita