232 m²

Bertel Jungin aukio 3, Leppävaara, Espoo

Pinta-ala
232 m²
Kerros
6
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Leppävaara
Kaupunki
Espoo

Alberga Business Park | 232 m2 toimistotila 6. krs

Tarjolla kuudennen kerroksen toimistotila Alberga Business Parkissa. Toimistopohjaan onnistuu on avotila, toimistohuoneita, neuvotteluhuoneita ja ennenkaikkea näiden erilaiset yhdistelmät. Tila voidaan muokata tulevan käyttäjän tarpeisiin niin pohjaltaan kuin pinnoiltaankin. Ota siis rohkeasti yhteyttä meihin. Ilmoitetut neliöt ovat omissa tiloissa, lisäksi tulee jyvityksinä pieni osuus yhteisistä tiloista.

Alberga Business Parkin kiinteistö sijaitsee keskeisellä paikalla Espoon Leppävaarassa, kattavien palveluiden läheisyydessä sekä hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Täällä vuokralaiset nauttivat upeista palveluista: aulapalvelut, tilava parkkihalli, jonka yhteydessä on sähköautojen latauspisteet sekä autopesupalvelu, lämpimät ja lukolliset säilytyspaikat polkupyörille sekä siistit pukeutumis- ja peseytymistilat vuokralaisten yhteiseen käyttöön, vuokrattavissa kahdeksan edustavaa kokoustilaa, B-talon ylimmässä kerroksessa sijaitsevat Albergan vuokrattavat saunatila, upea ja herkullinen lounasravintola yms.

Albergan B–E-taloja yhdistävä valoisa atrium tarjoaa mahdollisuuden taukoihin ja virkistäytymiseen työpäivän aikana.

Kohteen keskeisen sijainnin ansioista sinne on helppo saapua niin julkisilla kuin autollakin. Alberga Business Park sijaitsee Kehä I:n varressa, joten autolla saapuminen on helppoa eikä parkkipaikkaakaan tarvitse etsiä sillä kiinteistöstä löytyy oma pysäköintitalo ja vieraiden kulkuneuvoille löytyy pysäköintitilaa talojen edustalta. Leppävaaran asema on lyhyen kävelymatkan päässä ja sieltä saavuttaa useita bussilinjoja, sekä junan jolla ennättää Helsingin keskustaan 20 minuutissa. Pyöräileville töihin saapuminen on tehty mukavaksi, sillä kiinteistössä on polkupyörävarasto sekä pukeutumis- ja pesutilat.

Croisette on uusi ja innovatiivinen toimitilojen välitysyritys Suomessa. Meillä on vahva halu auttaa teitä löytäm

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Leppävaara
Kerros
6
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
232 m²
Kokonaispinta-ala
232 m²
Lisätietoa vapautumisesta
Heti vapaa

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Rakennusvuoden lisätiedot
2015

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Sami Viitala
Puh: +358 400 149 302
Croisette Finland Oy
Erottajankatu 5 A 6, 00130 Helsinki
Sami Viitala
Sami Viitala
Puh: +358 400 149 302

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita