505 m²

Keilaranta 10-16, Keilaniemi, Espoo

Vapautuu
01.04.2023
Pinta-ala
505 m²
Kerros
5
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Keilaniemi
Kaupunki
Espoo

Todella tehokas viidennen kerroksen toimisto jossa mahdollisuus huoneisiin, tiimihuoneisiin, avotilaan, vetäytymistiloihin, hiljaisen työn tiloihin, kokoushuoneisiin ja kaikkien näiden yhdistelmiin.

Neliöt sisältävät oman toimistotilan ja pienet jyvitykset yleisistä tiloista. Pohjakuva on vasta hahmotelma, kyseessä on uudiskohde joten tilan vuokraava organisaatio on tilan ensimmäinen käyttäjä - tilat loppuunsaatetaan pohjaratkaisultaan kuin pinnoiltaankin tulevan käyttäjän tarpeiden ja maun mukaan. Kuvat yleisistä tiloista ovat olemassaolevista rakennuksista – laajennusosan kuvat saat pyydettäessä meiltä. Ota siis rohkeasti yhteyttä ja lähdetään paikan päälle katsomaan kiinteistöä ja tilaa.

Life Science Center (LSC) eli Keilaranta 10-16 sijaitsee aivan nopeasti kasvaneen ja edelleen kehittyvän Keilaniemen ytimessä. Kyseessä on Suomen merkittävä keskittymä modernin työympäristön yli tuhannelle kansainvälisen tason huippuosaajalle mm. eri biotiede- ja teknologiayrityksessä. Keilaniemi on entisestään kehittyvä alue, jossa yhdistyvät monipuoliset palvelut, luonto, meri ja virkistysmahdollisuudet.

Life Science Centerin nykyisten tilojen yhteyteen valmistuu tämä huippumoderni laajennusosa jossa tämä tila on jonka jälkeen kokonaisuus on valmis.

Life Science Center vuokralaiset nauttivat ensiluokkaisista palveluista - ravintola-, catering- ja aulapalveluiden sekä nykyaikaisten ja valoisien kokous- ja edustustilojen lisäksi kiinteistöstä löytyy myös sisätiloissa oleva auto- ja pyörähalli, autopesula, hammaslääkäri, hieroja, pesula, kuntosali sekä sen yhteydessä oleva Recovery Studio ja runsaasti suihkutiloja. LSC:n työterveysasemapalveluista Heltti.

Kysythän meiltä lisätiedot ja autamme kaikissa vaiheessa haussanne - maksutta.

Croisette on uusi ja innovatiivinen toimitilojen välitysyritys Suomessa. Meillä on vahva halu auttaa teitä löytämään paras toimitilaratkaisu mahdollisimman vaivattomast

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Keilaranta 10-16, 02150 Espoo
Kaupunginosa
Keilaniemi
Kerros
5
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
505 m²
Kokonaispinta-ala
505 m²
Vapautuu
01.04.2023

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Rakennusvuoden lisätiedot
2023
Hissi
Kyllä

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Sami Viitala
Puh: +358 400 149 302
Croisette Finland Oy
Erottajankatu 5 A 6, 00130 Helsinki
Sami Viitala
Sami Viitala
Puh: +358 400 149 302

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita