266 m² - 355 m²

Linnoitustie 9, Leppävaara, Espoo

Pinta-ala
266 m² - 355 m²
Kerros
5
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Leppävaara
Kaupunki
Espoo

Fuugan viides kerros voidaan jakaa neljälle eri organisaatiolle. Tilakoot ovat 266 m2, 333 m2, 339 m2 ja 355 m2. Jokainen näistä toimistoista taipuu monenlaiseen työhön, jos halutaan huoneita niin se onnistuu, kuten tiimihuoneet, avotilat, hiljaiset työtilat ja kaikkien näiden yhdistelmät. Myös pintamateriaalit yms. valitaan tulevan käyttäjän toiveiden mukaan joten erimomainen mahdollisuus omannäköiseen toimistoon loistopaikalta Leppävaarasta huippupalveluiden parista.

Fuugassa on juurikin ne asiat joita menestykselliseen liiketoimintaan tarvitaan. Quartetto-yrityspuisto tarjoaa todella kattavat palvelut teidänkin yrityksen tarpeisiin. Kiinteistössä toimii muun muassa lounasravintola, kahvio sekä aulapalvelu. Rakennuksesta löytyy myös liikunta- ja terveyspalveluita. Quartetto tarjoaa nykyaikaiset toimitilat keskeiseltä paikalta kasvavasta ja kehittyvästä Leppävaarasta. Alueen palvelut ovat erinomaiset ja esimerkiksi kauppakeskus Sello liikkeineen ja ravintoloineen sijaitsee ihan vieressä. Paikalle pääsee kätevästi julkisilla yhteyksillä, kuten junilla ja busseilla. Leppävaaran juna-asema on lyhyen kävelymatkan päässä ja autolla pujahtaa hetkessä Kehä I:lle ja Turunväylälle. Kiinteistössä on myös oma parkkihalli.

Kysythän meiltä lisätietoja ja mielellämme organisoimme käynnin kiinteistöön. Croisette on uusi ja innovatiivinen toimitilojen välitysyritys Suomessa. Meillä on vahva halu auttaa teitä löytämään paras toimitilaratkaisu mahdollisimman vaivattomasti. Huomaathan, että kaikki vapaat ja vapautuvat tilat ovat kauttamme saatavilla. Osa tiloista on hiljaisessa markkinoinnissa, mutta ottamalla meihin yhteyttä saat nekin tietoosi. Palvelumme on tilanhakijoille täysin maksutonta.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Linnoitustie 9, 02600 Espoo
Kaupunginosa
Leppävaara
Kerros
5
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Joustava pinta-ala
266 m² - 355 m²
Kokonaispinta-ala
355 m²
Lisätietoa vapautumisesta
Heti vapaa

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Rakennusvuoden lisätiedot
2003
Hissi
Kyllä

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Sami Viitala
Puh: +358 400 149 302
Croisette Finland Oy
Erottajankatu 5 A 6, 00130 Helsinki
Sami Viitala
Sami Viitala
Puh: +358 400 149 302

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita