580 m² - 1 850 m²

Tuulikuja 2, Tapiola, Espoo

Pinta-ala
580 m² - 1 850 m²
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Tapiola
Kaupunki
Espoo

Ainutlaatuinen tilaisuus vuokrata pääkonttoritilaa Helin & Co:n suunnittelemasta puurakenteisesta toimistotalosta. Tiloja tarjolla kokoluokissa 580/650 m2 – 1850 m2.

Rakennus oli valmistuessaan Euroopan korkein puurakenteiden toimistotalo. Kohteessa on kiinnitetty erityistä huomioita elinkaari- ja ekotehokkuusvaatimuksiin, luonnon läheisyyteen sekä työntekijöiden viihtyisyyteen. Toimistokerroksissa on runsaasti luonnonvaloa ja pihaympäristön aluskasvillisuus on tuotu jopa Kuhmon Lentiirasta saakka. Rakennukselle on myönnetty korkea BREEAM Very Good -ympäristöluokitus.

Rakennuksen tilat uudistuivat täysin vuoden 2022 aikana. Mm. aula, kahvila, ravintola, kuntosali, neuvottelumaailma ja yhteiskäyttöinen toimistotila päivitettiin täysin vastaamaan nykypäivän vaatimuksia. Samalla tuleville uusille vuokralaisille tehdään heidän tarpeitaan vastaavat tilat. Parkkipaikkoja sekä sähköauton latauspisteistä on runsaasti tarjolla ja parkkihallista pääsee sisäkautta suoraan toimistoon. Tapiolan keskustan ravintolat, palvelut ja metro ovat aivan kävelyetäisyydellä.

Croisette on uusi ja innovatiivinen toimitilojen välitysyritys Suomessa. Meillä on vahva halu auttaa teitä löytämään paras toimitilaratkaisu mahdollisimman vaivattomasti. Huomaathan, että kaikki vapaat ja vapautuvat tilat ovat kauttamme saatavilla. Osa tiloista on hiljaisessa markkinoinnissa, mutta ottamalla meihin yhteyttä saat nekin tietoosi.

Palvelumme on tilanhakijoille täysin maksutonta.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Tuulikuja 2, 02100 Espoo
Kaupunginosa
Tapiola
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Joustava pinta-ala
580 m² - 1 850 m²
Kokonaispinta-ala
1 850 m²
Lisätietoa vapautumisesta
Heti vapaa

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Rakennusvuoden lisätiedot
2005
Hissi
Kyllä

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Sami Viitala
Puh: +358 400 149 302
Croisette Finland Oy
Erottajankatu 5 A 6, 00130 Helsinki
Sami Viitala
Sami Viitala
Puh: +358 400 149 302

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita