122 m²

Tarvosalmenkatu 17, Perkkaa, Espoo

Pinta-ala
122 m²
Rakennusvuosi
2013
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Perkkaa
Kaupunki
Espoo

Loistavat toimistopuitteet hyvällä alueella

Vuonna 2013 valmistunut yrityspuisto on nimetty lähellä olevan raviradan hengessä ja koostuu kolmesta toimistorakennuksesta sekä parkkitalosta. Espoon Perkkaalla sijaitseva kohde tarjoaa LEED Platinum -tason toimitiloja luonnon helmassa, josta on upeat näkymät ikimetsään, Laajalahden luonnonsuojelualueelle sekä merelle asti. Rakennukset ovat suunniteltu niin ympäristön kuin ihmistenkin hyvinvointi edellä. Kompleksi on voittanut 2014 âSuomen viihtyisin ja energiatehokkain toimisto 2014â -kilpailun, ja se onkin huippuluokkaa. 100% asiakkaista suosittelisi Derbyä myös muille yrityksille.

Vuokrattavana on muuntelukelpoinen 122-neliöinen kolmannen kerroksen toimistotila, jossa on oma keittiö ja wc-tilat. Tila on mahdollista muokata vuokralaisen tarpeiden mukaiseksi.

Kompleksin palveluina ovat mm. lounasravintola, kahvila, catering, vastaanottopalvelu, neuvottelutilat, sauna- ja edustustilat 8. kerroksessa, autonpesupalvelu, vaatteiden pesupalvelu, pyöräparkit, sosiaalitilat, Derby intranet, kuntosali, ryhmäliikuntasali.

Liikenneyhteydet ovat loistavat â Turunväylä sekä Kehä I ovat vieressä. Bussipysäkki on 500:n metrin päässä. Juna-asema reilun kilometrin päässä ja sinne Derby tarjoaa kyytipalvelun kaikille Derbyn asiakkaille ja heidän vierailleen. Täysin maksuton minibussi kulkee non-stoppina Leppävaaran juna-aseman ja Derbyn väliä arkisin helpottaen työmatkalaisten arkea. Tämän lisäksi Derbyn pihasta löytyy myös Alepa-kaupunkipyörä asema, joka yhdistää kohteen julkiseen liikenteeseen. Parkkipaikkoja on kompleksin pysäköintihallissa.

Kysy lisää kohteesta tai varaa esittelysi välittäjältä. Mikäli tämä kohde ei sovi yrityksenne tukikohdaksi, olethan yhteydessä meihin - löydämme varmasti teidän tarpeeseenne sopivat toimitilat. Palvelumme on vuokralaiselle ilmainen!

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Tarvosalmenkatu 17, 02600 Espoo
Kaupunginosa
Perkkaa
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
122 m²
Kokonaispinta-ala
122 m²
Postitoimipaikka
Espoo

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Rakennusvuosi
2013
Rakennusvuoden lisätiedot
2013

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Tommi Ryynänen
Junior Leasing Advisor
Puh: +358 50 307 3298
TULOSKIINTEISTÖT
Erottajankatu 5 A 7, 00130 Helsinki
Tommi Ryynänen
Junior Leasing Advisor
Tommi Ryynänen
Junior Leasing Advisor
Puh: +358 50 307 3298

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita