Soita
Haku Vuokrattavat toimitilat Helsinki Pitäjänmäki KARVAAMOKUJA 2B ULTIMES II, 00380 HELSINKI

7 900,0 m²

KARVAAMOKUJA 2B ULTIMES II, 00380 HELSINKI

Rakennuksen kuvaus:
Ultimes Business Garden II on keväällä 2019 valmistuva toimistokohde, joka rakentuu kiinteäksi osaksi Ultimes Business Garden -kokonaisuutta. Ensimmäinen osa, Ultimes I, on valmistunut vuonna 2006 ja toinen osa laajentaa yrityspuistoa jopa lähes 8000m² toimitilaa. Uudenlaista toimitila-ajattelua edustava Ultimes on modernin toimijan valinta ja rakennuksissa keskitytään erityisesti tehokkaaseen tilan hallintaan kuitenkin säilyttäen työntekijöille viihtyisät olosuhteet. Ultimes on vastuullisesti toteutettu, huippunykyaikainen kiinteistö, jonka kestävät ratkaisut näkyvät mm kiinteistön energiatehokkuudessa, vähän vettä kuluttavissa vesikalusteissa, tarpeen mukaan säätyvänä valaistuksena ja ilmanvaihtona, sähköautojen latauspisteinä sekä vähäpäästöisinä materiaalivalintoina.
Kiinteistö tarjoaa vuokralaiselle monipuolisesti räätälöitävissä olevia palveluja ja annetaan käyttäjälle mahdollisuus sujuvaan arkeen tarjoamalla monipuolisesti peruspalveluita sekä monipuolisempia palvelupaketteja. Kiinteistön tarjontaan kuuluu muun muassa aula- ja postipalvelua, nykyaikaisia kokoustiloja sekä korkeatasoinen ravintola.

Tilan kuvaus:
Ultimes Business Garden II valmistuu arvioidusti maaliskuussa 2019 ja tarjoaa mahdollisuuden suurelle käyttäjälle vuokrata koko talon lähes 8000m² erittäin modernia toimitilaa. Vuokralainen pääsee itse vaikuttamaan tilojen toteutukseen.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
KARVAAMOKUJA 2B ULTIMES II, 00380 HELSINKI
Kaupunginosa
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
7 900,0 m²
Kokonaispinta-ala
7 900,0 m²

Hintatiedot ja muut kustannukset

Vuokra/kk

Talon ja tontin tiedot

Energialuokka
H
Energiatodistus
Ei

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Puh: 0207 61 99 61
Eteläesplanadi 22 A
00130 Helsinki
Puh: 0207 619 961

Oikotie suosittelee

Tilaihme Töölön kattojen yllä
Tämä upea kerrostalokoti koki kokonaisvaltaisen muodonmuutoksen sisustusarkkitehdin toimesta vuonna 2013. Huonejärjestys rakennettiin kokonaan uudelleen jokaista neliötä tarkkaan hyödyntäen. Avara asunto on nyt täynnä mielenkiintoisia yksityiskohtia ja laadukkaita materiaaleja. Lue lisää
10 syytä, miksi Turku on ylivoimainen kotipaikka
Turku kirittää paikkaansa Suomen parhaana kaupunkina. Tämä väkiluvultaan Suomen kuudenneksi suurin kaupunki kohahduttaa värikkäällä historiallaan, ihastuttaa henkeäsalpaavilla merimaisemillaan ja saa asukkaansa liikkeelle kulttuurillaan ja harrastusmahdollisuuksillaan. Tässä kymmenen syytä, miksi Turku on asuinpaikkana täysi kymppi. Lue lisää
7 900,0 m²
KARVAAMOKUJA 2B ULTIMES II, 00380, HELSINKI

Ota yhteyttä tämän kohteen ilmoittajaan

Puh: 0207 61 99 61

Ilmoita epäilyttävästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.