12 € / kk6 800 m²

Töölönkatu 26, Töölö, Helsinkimonitila

Vuokra/kk
12 € / kk
Pinta-ala
6 800 m²
Rakennusvuosi
1975
Toimitilan tyyppi
Muu tila
Kaupunginosa
Töölö
Kaupunki
Helsinki

Töölön pysäköintilaitoksesta vuokrataan toiminnallista tilaa logistisiin tarpeisiin

Täysin valmistuneesta Suomen nykyaikaisimmasta pysäköintilaitoksesta vuokrataan logistiseen käyttötarkoitukseen soveltuvaa autohallitilaa Helsingin Töölöstä.

Kohde sijaitsee Töölöntorin läheisyydessä, erinomaisella sijainnilla. Töölönkatu 23-25. Mahdollisuus vuokrata esimerkiksi 6800 m2:n asti, käsittäen yhden kerroksen.

P-Töölö on maanalainen, kallioon louhittu pysäköintilaitos. Vuokrattavat tilat ovat täysin valmiit ja niihin on saatavissa mm. valokuituyhteydet. Tiloja voidaan eriyttää tiettyjen toiminnallisuuksien vaatimalla tavalla.

Kohde asemoituu Mannerheimintien, Kivelänkadun, Töölönkadun ja Dunckerinkadun rajaamalle alueelle Crown Plaza hotellikiinteistöjen alapuolelle. Sisään ja ulosajo tapahtuvat Töölönkatu 23:n kohdalta.

P-Töölö on kolmikerroksinen, lämmin, kameravalvottu ja vartioitu pysäköintihalli. Pysäköintilaitoksen suunnittelussa on erityisesti huomioitu turvallisuus ja käyttömukavuus. Pelastusreitit ja poistumistiet ovat väljiä ja helposti löydettävissä. Laitos on varustettu automaattisella paloilmoitusjärjestelmällä ja sammutusjärjestelmällä. Kulkuväylät maan alla ovat avaria ja viihtyisiä.

Tilan erityispiirteitä:

Pysäköintilaitoksessa on varmennettu sähkönjakelu, se on lämmin, tilat on kameravalvottuja, vartioituja. Sekä mustakuitu että operaattorikuidut ovat käytettävissä ja laitoksessa on huomioitu hukkalämmön hyödyntämismahdollisuus.

Tilan vapaakorkeus on noin 3,1 metriä.

P-Töölön 3. kerroksesta on suunniteltu vuokrattavan mm. logistiseen tarpeeseen; näiden yhdistelmälle; konesalille, varastoinnille tai vastaavaan toimintaan sopivia tiloja. A-hissikuilussa (Töölönkadulla) sijaitsee tavarahissi, joka mahdollistaa logistiikkatoiminnan ja esimerkiksi eurolavan käytön (800x1200mm). Vuokrattava pinta-ala / alueen on oltava vähintään 250m² ja enimmillään 6 800m².

Vuokran neliöhinta 12 euroa / m² + alv.

Jos yrityksesi liiketoimintaan kuuluu varsinaista raskasta autokalustoa pienempää ajoneuvokalustoa kannattaa ottaa yhteys, pyrimme ratkaisemaan tilatarpeenne yrityskohtaisesti.

Tällä sijainnilla aivan Helsingin keskustassa on mahdollisuus synnyttää uutta liiketoimintaa, jonka osana ovat mm. yhteiskäyttöautot, sähköautot tms. oivaltava liiketoiminnallisuus.

Ota yhteys: Kai Kallioniemi KTM, LKV (Kohdevastaava), Johtaja Puh. 044 722 9102 kai.kallioniemi@toimitilapalvelu.fi

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Töölö
Kohdenumero
14684448
Kerroksien lukumäärä
8
Toimitilan tyyppi
Muu tila
Tilan pinta-ala
6 800 m²
Huoneiston kokoonpano
monitila

Hinta

Vuokra/kk
12 € / kk
Lisätietoa vakuudesta
3kk
Välityspalkkio
-

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Muu tila
Rakennusvuosi
1975
Liikehuoneistojen lukumäärä
1
Liikehuoneistojen pinta-ala
12 m²
Kerroksia
8
Rakennusmateriaali
Betoni
Tontin omistus
Oma
Rungon rakennustapa
Elementti

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Käenkuja 8 A, 00500 Helsinki
Kai Kallioniemi KTM, LKV

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.