Soita
Vuokrattavat toimitilat Helsinki Kamppi Malminkatu 16, 00100 Helsinki

756 m²

Malminkatu 16, 00100 Helsinki

Rakennuksen kuvaus:
Kampissa, kulmittain Runebergin kadun päässä, Kampintorin laidalla sijaitseva Voimatalo on kokenut täydellisen uudistumisen. Aarne Ervin funktionalismin ja modernismin hengessä suunnittelema aikansa edelläkävijärakennus on peruskorjattu täyttämään nykyajan vaatimukset.
Keskellä huippuluokan liikenneyhteyksiä sijaitseva uusi Voimatalo tarjoaa poikkeukselliset mahdollisuudet tilojen muokkaamiseen käyttäjän yksilöllisten mieltymysten mukaisiksi. Kahdeksan kerrosta ja yhteensä noin 7 000 m2 mahdollistavat monenkokoisen ja -tyylisen vuokralaisen tilatarpeiden täyttämisen. Tilojen koon ja sijainnin lisäksi vuokralaisella on laajat vaikutusmahdollisuudet niiden visuaaliseen ilmeeseen ja teknisiin ratkaisuihin. Talon autohallissa 33 pysäköintipaikkaa.

Tilan kuvaus:
Voimatalo täyttää tiukatkin tilatehokkuuden vaatimukset. Rakennuksen pohjaratkaisut ja runkosyvyys mahdollistavat ongelmitta erityisen tehokkaan avotoimiston toteuttamisen. Tilat sopivat erinomaisesti myös huonetoimistoksi tai huone- ja avotoimiston yhdistelmäksi uuden vuokralaisen tarpeiden mukaan.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Malminkatu 16, 00100 Helsinki
Kaupunginosa
Kerros
3
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
756 m²
Kokonaispinta-ala
756 m²

Hintatiedot ja muut kustannukset

Vuokra/kk

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Puh: 0207 61 99 61
Keskuskatu 5 B, 6. krs, 00100 Helsinki
Puh: 0207 619 961
Puh: 0207 61 99 61

Ota yhteyttä tämän kohteen ilmoittajaan

Ilmoita epäilyttävästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.