500 m²

Lapinmäentie 1, MUNKKIVUORI, Helsinki

Vapautuu
01.01.2021
Pinta-ala
500 m²
Kerros
10
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
MUNKKIVUORI
Kaupunki
Helsinki

Rakennuksen kuvaus: Lapinmäentie 1 on entinen OP Pohjolan pääkonttori, joka tullaan uudistamaan täysin vuoteen 2022 mennessä ja suuri korttelialue tulee saamaan uuden elämän. Osa kiinteistöstä puretaan seitsemän uuden asuintornin myötä ja osa, ns. A-torni tullaan säilyttämään sekä modernisoimaan täysin toimisto- ja liiketilakäyttöön. Tornin alimmat kerrokset tulee täyttymään myymälöillä, liikuntiloilla ja muilla korttelia tukevilla palveluilla. Kerrokset 7-11 tullaan remontoimaan nykyaikaiseksi vuokrattavaksi toimistoksi. Kerroskoko kerroksissa 7-9 on noin 1250m² ja 10-11 se on noin 500m². Tornin kerrokset kiertävät pohjakerroksesta aukevaa valopihaa ja suuret ikkunat valaiset kerroksia entisestään.

Tilan kuvaus: Vuokrattavana modernia toimitilaa Lapinmäentie 1 A-tornin kehityskohteessa, joka tullaan saneeraamaan täysin nykyajan vaatimuksia vastaavaksi, moderniksi toimistoksi. Täysin räätälöitävissä olevaa uniikkia tilaa tulevaisuuden korttelissa ja tarjolla erilaisia tilakokonaisuuksia käyttäjän tarpeiden mukaan. Ylemmistä kerroksista upeat näköalat moneen suuntaan. Kerroksessa 10. on omat saunatilat (n. 150m²) sekä terassi toimistojen yhteydessä.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
MUNKKIVUORI
Kerros
10
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
500 m²
Kokonaispinta-ala
500 m²
Vapautuu
Heti vapaa

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Puh: 0207 61 99 61
Keskuskatu 5 B, 6. krs, 00100 Helsinki
Puh: 0207 61 99 61

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.