Vuokrattavat toimitilat Helsinki Ruoholahti Porkkalankatu 7, 00180 Helsinki

615 m²

Porkkalankatu 7, RUOHOLAHTI, Helsinki

Pinta-ala
615 m²
Kerros
5
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
RUOHOLAHTI
Kaupunki
Helsinki

Rakennuksen kuvaus:
Ruoholahden merellinen ympäristö on kehittynyt yhdeksi pääkaupunkiseudun houkuttelevimmista toimistokeskittymistä. Salmisaaren liiketalo sijaitsee Ruoholahden toimistoalueen keskellä, Porkkalankadun ja Salmisaarenkadun risteyksessä. Kiinteistölle on suora yhteys Länsiväylältä ja hyvät yhteydet keskustan suuntaan, johon on vain noin kymmenen minuutin matka.

Kiinteistön vieressä on useiden bussilinjojen pysäkit ja Ruoholahden metroasema sekä raitiovaunupysäkit ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Kiinteistöllä on oma pysäköintilaitos, josta on sujuvat yhteydet Länsiväylälle sekä keskustan ja Lauttasaaren suuntiin. Vieressä sijaitsevasta Ruoholahden kauppakeskuksesta löytyvät kaikki päivittäiset palvelut.

Salmisaaren Liiketalon tilat ovat tehokasta, saneerattua toimistotilaa, joka vastaa nykyajan toimistotyön vaatimuksia ja luo yritystoiminnan menestykselle edellytykset.

Tilan kuvaus:
Vapaana viidennen kerroksen toimistotilaa Salmisaaren Liiketalossa. Vuokrattava tila voidaan muokata uuden käyttäjän toiveiden mukaisesti vastaamaan kyseisen yrityksen tilatarpeita ja nykyisellään tila on suuriltaosin huonekonttoria. 615m² tila näkyy oheisessa pohjakuvassa väritettynä ja eri sinisen sävyt viitoittavat tilan jakomahdollisuutta kahteen, noin 300m² tilaan. Tilassa on jäähdytetty ilmanvaihto.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
RUOHOLAHTI
Kerros
5
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
615 m²
Kokonaispinta-ala
615 m²

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Puh: 0207 61 99 61
Keskuskatu 5 B, 6. krs, 00100 Helsinki
Puh: 0207 619 961
Puh: 0207 61 99 61

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.