Vuokrattavat toimitilat Helsinki Pitäjänmäki KARVAAMOKUJA 2B ULTIMES II, 00380 Helsinki

1 133 m²

KARVAAMOKUJA 2B ULTIMES II, PITÄJÄNMÄKI, Helsinki

Rakennuksen kuvaus:
Ultimes Business Garden II on keväällä 2019 valmistunut toimistokohde, joka rakentui kiinteäksi osaksi Ultimes Business Garden -kokonaisuutta. Ensimmäinen osa, Ultimes I, on valmistunut vuonna 2006 ja toinen osa laajentaa yrityspuistoa jopa lähes 8000m² toimitilaa. Uudenlaista toimitila-ajattelua edustava Ultimes on modernin toimijan valinta ja rakennuksissa keskitytään erityisesti tehokkaaseen tilan hallintaan kuitenkin säilyttäen työntekijöille viihtyisät olosuhteet. Ultimes on vastuullisesti toteutettu, huippunykyaikainen kiinteistö, jonka kestävät ratkaisut näkyvät mm kiinteistön energiatehokkuudessa, vähän vettä kuluttavissa vesikalusteissa, tarpeen mukaan säätyvänä valaistuksena ja ilmanvaihtona, sähköautojen latauspisteinä sekä vähäpäästöisinä materiaalivalintoina.
Kiinteistö tarjoaa vuokralaiselle monipuolisesti räätälöitävissä olevia palveluja ja annetaan käyttäjälle mahdollisuus sujuvaan arkeen tarjoamalla monipuolisesti peruspalveluita sekä monipuolisempia palvelupaketteja. Kiinteistön tarjontaan kuuluu muun muassa aula- ja postipalvelua, nykyaikaisia kokoustiloja sekä korkeatasoinen ravintola.

Tilan kuvaus:
Ultimes Business Garden II tarjoaa mahdollisuuden uuteen ja moderdiin toimitilaan. Vuokralainen pääsee itse vaikuttamaan tilojen toteutukseen.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Kerros
6
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
1 133 m²
Kokonaispinta-ala
1 133 m²

Hintatiedot ja muut kustannukset

Vuokra/kk

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Puh: 0207 61 99 61
Keskuskatu 5 B, 6. krs, 00100 Helsinki
Puh: 0207 619 961
Puh: 0207 61 99 61

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.