Vuokrattavat toimitilat Helsinki Kruununhaka Meritullinkatu 33, Kruununhaka, 00170 Helsinki

18 m²

Meritullinkatu 33, Kruununhaka, Kruununhaka, Helsinki

Vuokrataan koulunakin toimineesta kiinteistöstä erilaisia tilakokonaisuuksia.
Alkuperäisen Meritullinkatu 33:n rakennuksen on suunnitellut Bruno F. Granholm vuonna 1899. Rakennus valmistui linnamaiseksi yksityistaloksi vuonna 1900 ja se edusti kansallisromanttista tyyliä. Jylhä Jugend rakennus kulki silloin vielä nimellä Kruunuhaan linna (tai Gripenbergin talo). Se poikkesi muista sen ajan kansallisromanttisista sekä jugend- tyylisistä rakennuksista. Sen tyyli oli melko vaikeasti määriteltävä ja se oli ikään kuin kollaasi sen ajan eurooppalaisista koristeaiheista. Rakennus hyödynsi maisemaa samassa hengessä, kuin isommat esikuvansa Keski-Euroopassa. Myöhemmin rakennettiin pihaan lisärakennus ja päärakennusta päätettiin laajentaa ja samalla myös korottaa kahdella kerroksella. Muutosten suunnittelijoiksi valittiin arkkitehdit Jussi sekä Toivo Paatela. Muutosten myötä rakennuksen Meritullinkadun puoleista julkisivua hallinnut torni sekä jugend-koristeaiheet poistettiin.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Kruununhaka
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
18 m²
Kokonaispinta-ala
0 m²
Palvelut
Kaikki keskustan palvelut ovat kävelyetäisyydellä mm. Kauppatori ja Hakaniemen tori.

Hintatiedot ja muut kustannukset

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen kuvaus
Vuokrataan koulunakin toimineesta kiinteistöstä erilaisia tilakokonaisuuksia. Alkuperäisen Meritullinkatu 33:n rakennuksen on suunnitellut Bruno F. Granholm vuonna 1899. Rakennus valmistui linnamaiseksi yksityistaloksi vuonna 1900 ja se edusti kansallisromanttista tyyliä. Jylhä Jugend rakennus kulki silloin vielä nimellä Kruunuhaan linna (tai Gripenbergin talo). Se poikkesi muista sen ajan kansallisromanttisista sekä jugend- tyylisistä rakennuksista. Sen tyyli oli melko vaikeasti määriteltävä ja se oli ikään kuin kollaasi sen ajan eurooppalaisista koristeaiheista. Rakennus hyödynsi maisemaa samassa hengessä, kuin isommat esikuvansa Keski-Euroopassa. Myöhemmin rakennettiin pihaan lisärakennus ja päärakennusta päätettiin laajentaa ja samalla myös korottaa kahdella kerroksella. Muutosten suunnittelijoiksi valittiin arkkitehdit Jussi sekä Toivo Paatela. Muutosten myötä rakennuksen Meritullinkadun puoleista julkisivua hallinnut torni sekä jugend-koristeaiheet poistettiin.
Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Rakennusvuoden lisätiedot
1899
Hissi
Kyllä

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
Kadunvarsipysäköinti

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Pirjo Pohjanhovi
Puh: 0400 969 008
Läkkisepänkuja 6, 00620 Helsinki
Puh: 0207441000
Pirjo Pohjanhovi
Pirjo Pohjanhovi
Puh: 0400 969 008

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.