Vuokrattavat toimitilat Helsinki Punavuori Merimiehenkatu 36, 00150 Helsinki

4 644 m²

Merimiehenkatu 36, Punavuori, Helsinki

Rakennuksen kuvaus:
Kokonaisen kaupunkikorttelin laajuinen maamerkki, Merikortteli, valmistui 1920-luvulla puhelinkaapelitehtaaksi. Nykyisin kulttuurihistoriallisesti arvokas talo tarjoaa industrial-henkistä toimistotilaa upeine korkeine huoneineen ja isoine tehdasikkuinoineen, ja se onkin noussut Punavuoren suisituimpien toimistokohteiden kärkikastiin. Huonekorkeus on korkeimmillaan jopa 6 metriä ja tehdashistoriasta muistuttaa useampi tavarahissi. Merikortteli käsittää kuusi kerrosta ja toimitilojen lisäksi kiinteistössä on jonkin verran liike- sekä varastotilaa sekä laaja sisäpiha ja pysäköintihalli. Talo sijaitsee lähellä merta Punavuoren sydämessä, ratikkalinjan varrella.

Tilan kuvaus:
Vapaana vuokrattavaksi uniikkia ja näyttävää toimistotilaa erittäin suositussa toimistokorttelissa Punavuoressa. Suuri toimistokokonaisuus jakautuu kerroksiin 5. ja 6., joista viidennessä kerroksessa tilaa on noin 1240m² ja kuudennessa koko kerros, eli 3398m². Merikorttelin tilat ovat tavallista korkeammat, mutta kuudes kerros on jopa poikkeuksellisen korkeaa, jopa 4-6 metriä. Tilat ovat industrial-henkiset ja ainutlaatuiset.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Punavuori
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
4 644 m²
Kokonaispinta-ala
4 644 m²

Hintatiedot ja muut kustannukset

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Puh: 0207 61 99 61
Keskuskatu 5 B, 6. krs, 00100 Helsinki
Puh: 0207 619 961
Puh: 0207 61 99 61

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.