536 m²

Pasilanraitio 5, Pasila, Helsinki

Pinta-ala
536 m²
Kerros
3
Rakennusvuosi
1984
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Pasila
Kaupunki
Helsinki

Toimitiloja parhaalla paikalla Länsi-Pasilassa, erinomaisten liikenneyhteyksien varrella.

Näkymät Pasilanraition ja sisäpihan suuntiin.

Kuusikerroksinen toimistorakennus tarjoaa muunneltavia toimitiloja näkyvällä paikalla Pasilan juna-aseman läheisyydessä. Vuonna 1984 valmistuneessa Pasilanraitio 5:ssä on vuokrattavaa toimitilaa yhteensä noin 6 400 m².

Kiinteistön kellarikerroksessa on toimistovuokralaisille vuokrattavissa varastotiloja. Ylimmästä kerroksesta löytyy saunaosasto ja kaksi eri kokoista neuvottelutilaa. Saunaosastoa hallinnoi ulkopuolinen saunaoperaattori. Vuokralaisten henkilökunnan käytössä on kuntosali. Kiinteistössä toimii mm. Alepa-päivittäistavarakauppa ja lounasravintola.

Pasilanraitio 5 sijaitsee loistavasti toimivien liikenneyhteyksien varrella. Raitiovaunu- ja bussipysäkit ovat aivan kiinteistön vieressä. Kävelymatka Pasilan juna-asemalle on noin 400 metriä. Pasilasta pääsee kehärataa pitkin lentokentälle noin 22 minuutissa, ja myös kaikki lähi- ja kaukoliikenteen junat pysähtyvät Pasilassa.

Kiinteistön omassa autohallissa on 33 autopaikkaa ja talon välittömässä läheisyydessä on vieraspysäköintiin soveltuvia maksullisia pysäköintipaikkoja. Lisää pysäköintitilaa on vuokrattavissa pysäköintioikeuksina Länsi-Pasilan Autopaikat Oy:n P1-hallista (Palkkatilanportti). Polkupyörille on säilytystelineet kiinteistön autohallissa ja kuntosalin sosiaalitilat ovat työmatkapyöräilijöiden käytössä.

Pasilan alue kokonaisuudessaan kehittyy ja uudistuu voimakkaasti. Uusi joukkoliikennekeskus avautuu osana rakenteilla olevaa Triplan kauppakeskusta. Pasilasta tulee entistä merkittävämpi alue niin liikenteen solmukohtana kuin työpaikkojen, asuntojen sekä palveluiden sijaintipaikkana.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Pasila
Kohdenumero
15364034
Kerros
3 / 6
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
536 m²
Vuokralaistyyppi
Päävuokralainen

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa
Lisätietoa vakuudesta
Sop. muk.

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Rakennusvuosi
1984
Kerroksia
6
Hissi
Kyllä
Energiatodistus
Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Scanreal Oy LKV
Puh: 020 730 8830
Scanreal Oy LKV
Opus Business Park, Hitsaajankatu 20, 00810 Helsinki
Scanreal Oy LKV
Scanreal Oy LKV
Puh: 020 730 8830

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita